Foci

Dárdai: Ibra visszavághat

Az egykori kiváló játékos a keddi világbajnoki pótselejtezők slágermeccsén svéd győzelmet jósol.

Utoljára élvezhetünk az idén válogatott tétmeccseket kedden: lejátsszák a legutolsó világbajnoki selejtezőket is, így végleg eldől, hogy melyik 32 csapat lehet ott jövőre Brazíliában.

Dárdai Pál, a Betclic nagykövete is tippelt a slágermeccsekre. Az európai pótselejtezők legrangosabb összecsapása, a portugál–svéd párharc első felvonása méltó volt a várakozásokhoz. Ahogy azt előre megmondta, Cristiano Ronaldóék nagy nehézségek árán, de legyűrték Zlatan Ibrahimovicékat.

Most viszont minden fordítva lesz – szögezte le Dárdai. – A 90 percet a svédek nyerik, ugyanúgy 1–0-ra, mint az első találkozót a portugálok. Hogy ki lesz a gólszerző? Nyilván Ibrahimovic! Azt viszont meg nem mondom, hogy a hosszabbításban vagy a tizenegyesekkel ki jut majd tovább…” A pontos eredményre tett 1–0-s fogadás 7,00-szeres szorzóval köthető meg a Betclic-en, míg ha Zlatan az első gólszerző, az 5,00-szörös pénzt ér.

A múltkor igaza lett Dárdainak
Fotó: Betclic

A pótselejtezők legnagyobb meglepetését az ukránok okozták azzal, hogy odahaza 2–0-ra verték a franciákat, akik már négy éve is csak nagy szerencsével kvalifikálták magukat, de most talán még nagyobb bajban vannak. Dárdai szerint nem is másznak ki belőle. Nyerni fognak otthon a franciák, de a a hátrányukat nem fogják tudni ledolgozni– tippelte a nagykövet. A francia győzelem oddsza 1,40, az ukrán továbbjutásé pedig 1,35.

Természetesen most sem maradunk felkészülési mérkőzések nélkül, s közöttük újra lesz egy igazi klasszikus: Anglia–Németország! A németek most fáradtabbnak érzem, az angolok pedig hazai pályán motiváltabbak lesznek – vélekedett a 286 Bundesliga-meccsével klubrekorder berlini kedvenc, aki a múlt heti olasz–német meccs döntetlenjét is előre eltalálta. – A fenti okok miatt nyerni fognak az angolok, de ha a vb-n találkoznak, akkor minden más lesz – jósolt most Dárdai. Az angol sikerre tippelve 3,00-szoros pénzt zsebelhetünk be.

A 61-szeres válogatott labdarúgó fő tippjei, vagyis a svéd 1–0, illetve a francia és angol győzelem 29,40-szeres szorzóval fogadható meg kötésben. (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik