Foci

Bravúrra van szükségük a magyaroknak

róth antal (róth antal, )
róth antal (róth antal, )

Az U21-es labdarúgó-válogatott csütörtökön 17 órától a Bozsik-satdionban, hétfőn Ausztriában próbál meg javítani a mérlegén.

A legutóbbi meccsnapokon Győrben kikaptunk Ausztriától és idegenben Spanyolországtól is, így a csütörtöki albánok elleni és a jövő hétfői ausztriai fellépésen mindenképpen a jobb eredmény, a felzárkózás a célja Róth Antal csapatának.

“Kellemetlen stílusú, agresszív focit játszó ellenfél vár ránk csütörtökön, nagy hiba lenne, és könnyen megbosszulhatná magát, ha a legkisebb mértékben is lebecsülnénk az albán válogatottat. Az eredménysoruk megtévesztő lehet, hiszen bár öt meccs után pont nélkül állnak a csoportban, szinte minden riválisunk megszenvedett ellenük” – jellemezte a ellenfelet a szövetségi edző.

És valóban. A mieinket kiütő osztrákok csak egy öngóllal nyertek ellenük, a bosnyákok pedig egy büntetőből tudták. “Hat pontot szeretnénk gyűjteni a következő egy hétben, mert továbbra is a második hely megszerzése és a továbbjutás a célunk” – fogalmazta meg a szövetség honlapján a rövidtávú célt Róth Antal. A mai, csütörtöki meccs könnyebbnek látszik e téren. A hétfői már neccesebb, az a bravúr kategóriába tartozik.

Viszont a 2. helyhez elengedhetetlen ez a bravúr…

U21-es Eb selejtező, a csoport állása:

1. Spanyolország 12 pont/4 mérkőzés,
2. Ausztria 9/4,
3. Magyarország 6/4,
4. Bosznia-Hercegovina 3/4,
5. Albánia 0/4

A tíz csoportból a győztesek mellett a négy legjobb második jut tovább.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik