Foci

Gáz van a Fradinál: Moniz elmegy vagy elküldik

Fradi szurkolók (fradi, ftc, ferencváros, fradi szurkolók, ftc szurkolók, ferencváros szurkolók, )
Fradi szurkolók (fradi, ftc, ferencváros, fradi szurkolók, ftc szurkolók, ferencváros szurkolók, )

Információnk szerint egy eldurvult vita miatt olyan ellentét alakult ki a Ferencváros holland edzője és a klubvezetés között, amelynek egészen biztosan váltás lesz a vége. Kérdés, mikor és ki kezdeményez?

A sport24 információja szerint a Diósgyőr ellen megnyert (4-1) bajnoki mérkőzés előtt Kubatov Gábor elnök és Ricardo Moniz edző csúnyán veszekedett. Szögezzük le, az információt nem a tett színhelyéről, irodán belülről szivárogtatták ki, hanem ajtón kívülről jött. Onnan is lehetett hallani és érteni az igencsak indulatosra sikeredett szópárbajt…


Törni látszik a tengely
Forrás: fradimob.hu

Moniz több dolgot is nehezményezett, már-már számon kért Kubatovon. Állítólag az elnök nem látogatta még meg Akeem Adamset – ezt nem tudjuk valóban így van-e -, fejéhez vágta, hogy nem tud mit kezdeni a nézőtéri szélsőjobbos kemény maggal, a náci karlendítésekkel, amelyek zavarják őt és a csapat egyes légiósait,.

Ugyanakkor másik oldalról ennek ellentmond a fradimob.hu szurkolói oldal információja, miszerint Kubatov Monizon éppen a szurkolók melletti és a klubbal szembeni kiállást kéri számon, hiszen az edző többször szót emelt a fanatikusok mellett, miközben a klubot az MLSZ folyamatosan büntette és bünteti az ultrák fegyelmezetlenségéért.

Információnk szerint a veszekedés végén a holland edző beadta a lemondását, amelyet a Diósgyőri meccs miatt elhalasztottak. A győzelem kicsit homokot szórt a tűzre, amelyet a Szombathely elleni 3-0-as fiaskó most újra felszított.

Szintén a fradimob.hu írja, hogy a játékosok járandósága nem mindig a megbeszélt ütemezés szerint érkezik, amihez a magyarok még csak-csak hozzá vannak szokva, de a légiósokat ez is feszíti. Hogy ennek köszönhető-e egy szintén tényként közölt játékos (Valpoort) és edző (Moniz) közti tettlegességig fajuló vita azt nem tudjuk. Ez utóbbit mi azért nehezen tudjuk elképzelni…

Egy biztos, előbb-utóbb valakinek a fejébe kerül mindez. Van egy tippünk, hogy kinek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik