Foci

Egyre több a sérült Manchesterben

robin-van-persie(210x140)(1).jpg (robin van persie)
robin-van-persie(210x140)(1).jpg (robin van persie)

Michael Carrick, Danny Welbeck és Robin van Persie az angol, illetve a holland labdarúgó-válogatott soron következő mérkőzéseit hagyja ki.

Amint arról írtunk, a címvédő Manchester United talán a szezon során először nyújtott emlékezetes produkciót, a Vörös ördögök ugyanis hazai környezetben győzték le a Premier League listavezetőjét, a nagy rivális Arsenalt. A jelek szerint ugyanakkor nem múlt el nyomtalanul a derbi, Michael Carrick például úgy játszotta végig a találkozót, hogy idő közben Achilles-ínsérülést szenvedett.

A középpályásnak pihenésre lesz szüksége, így Roy Hodgson úgy döntött, nem játszatja sem a pénteki, Chile elleni, sem a keddi, Németország elleni találkozókon. Nem lesz ott ezeken a mérkőzéseken a szintén a Manchester Unitedet erősítő Danny Welbeck sem, a fiatal támadó október 19. óta harcképtelen térdsérülése miatt. Roy Hodgson úgy döntött, senkit sem hív be a helyükre, igaz még így is 26 labdarúgó közül válogathat a felkészülési mérkőzésekre.

Érdekesség, hogy az ominózus mérkőzésen Robin van Persie is játszott, sőt, 85 percet a pályán töltött és ő szerezte a győztes gólt korábbi munkaadója ellen. Kedden aztán a holland szövetség bejelentette, hogy a gólerős támadó erőállapota nem teszi lehetővé, hogy játsszon a válogatott meccsein, így szombaton Japán, majd kedden Kolumbia ellen sem focizik az oranjében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik