Foci

Fontos meccset húztak be Dzsudzsákék

dzsudzsák balázs (dzsudzsák balázs)
dzsudzsák balázs (dzsudzsák balázs)

A Dinamo Moszkva labdarúgócsapata kiegyenlített mérkőzésen győzte le 2-1-re a Szamarát az orosz élvonalban. Pintér Ádám együttese, a Tom Tomszk a Lokomotiv Moszkva ellen nyert nagy meglepetésre.

A Dinamo Moszkva az ötödik helyről várhatta a 16. forduló mérkőzését, amikor is a fővárosiak a kieső zóna közvetlen közelében tanyázó Szamarához látogattak. Dzsudzsák Balázs kezdett a meccsen, a 18. percben pedig távolról riogatott, de a kapusnak végül nem kellett nagyot nyújtóznia, magabiztosan védett. Nem sokkal később ráadásul megszerezte a vezetést a hazai csapat, de Denisov szinte azonnal egalizált egy pattogós lökettel.

A második felvonásban mindössze egyetlen találat született, azt Noboa szerezte egy szöglet után. Ezzel a találattal a Dinamo be is zsebelte mind a három pontot és beelőzte a CSZKA Moszkvát, amely egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. Dzsudzsák 88 percet játszott, az 55. minutumban kapott egy sárgát.


Dzsudzsák Balázs bűvöli a labdát
Fotó: fcdynamo.ru

A játéknap korábbi mérkőzésén a Tom Tomszk hazai környezetben győzte 2-0-ra a Lokomotiv Moszkvát. Elég vaskos meglepetés ez annak fényében, hogy a fővárosiak a második helyen állnak a tabellán, a Tomsznak pedig ez mindössze a harmadik győzelme volt a bajnokságban. Pintér Ádám csak a találkozó legvégén szállt be a kispadról.

Eredmények – Premjer-liga, 16. forduló

Szamara – Dinamo Moszkva 1-2 (1-1)
Gólszerzők: Semsov (23.) illetve Denisov (29.), Noboa (75.)

Tom Tomszk – Lokomitv Moszkva 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Bashkirov (5.), Ignatovich (39. – 11-esből)
Piros lap: Tarasov (45.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik