Foci

Véber: Nem szeretnénk áldozati bárányok lenni

Veber-Gyorgy(650x433)(1).jpg (véber györgy, )
Veber-Gyorgy(650x433)(1).jpg (véber györgy, )

A Videoton-Mezőkövesd összecsapással veszi kezdetét pénteken az NB1 14. fordulója. A meccs előtt a két szakvezető latolgatta az esélyeket.

Véber György, a vendégek edzője elmondta, legalább egy pontot el szeretnének hozni Székesfehérvárról, és a csapat mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy tisztességgel helyt álljanak.

“Tisztában vagyunk a helyzetünkkel és a két csapat közötti különbséggel, de mivel az “életben maradáshoz” minden egyes pontra szükségünk van, nem szeretnénk áldozati bárányok lenni.. Ez annyit jelent, hogy legalább egy pontot akarunk szerezni. Nagyon fegyelmezett, zárt védekezésből próbálunk gyors ellentámadásokat vezetni, mivel nagy valószínűséggel nem mi irányítjuk majd a játékot. Ha véletlenül mégis így alakulna, annak persze nagyon örülnék. A Vidi sem legyőzhetetlen, bizonyították ezt az elmúlt két fordulóban, nem feltartott kézzel lépünk tehát pályára” – nyilatkozott Véber a vidi.hu-nak.

Meglepné az éllovast a Mezőkövesd
Fotó: MTI

José Gomes, a hazaiak menedzsere szintén a fehárvári együttes hivatalos oldalának kérésére szólalt meg. A portugál elárulta, hogy céljuk a három pont megszerzése.

“Péntek este a legjobb arcunkat fogjuk mutatni. Minden erőnket, minden energiánkat, minden tudásunkat bele fogjuk adni. Teljes odafigyeléssel lépünk pályára, és mindent megteszünk a célunk eléréséért, mely a 3 bajnoki pont megszerzése. Szolnoki és Caneira öt sárga lap miatt nem lehet ott a csapatban, míg Juhász, Brachi, Gyepes, Paraiba sérülés miatt fognak hiányozni péntek este. Azonban a keretünk elég erős, és a játékosok, akik lehetőséget kapnak, 100%-ot fognak nyújtani a pályán.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik