Foci

A 90. percben dőlt el a spanyol bajnoki

Ikechukwu Uche, Villarreal (ikechukwu uche, villarreal, )
Ikechukwu Uche, Villarreal (ikechukwu uche, villarreal, )

A Villarreal egy 90. percben szerzett góllal nyert az Elche otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A Sárga Tengeralattjáró már a negyedik.

Abból a szempontból mindenképpen érdekes összecsapást rendeztek hétfőn este a Primera Divisiónban, hogy az előző idényben a másodosztályt megnyerő Elche fogadta azt a Villarrealt, amelyet az aranyért folytatott küzdelemben meg tudott előzni. A Sárga Tengeralattjáró volt aktívabb az első félidő elején, majd belerázódott a meccsbe a házigazda, ám hiába nyomott, gólt nem szerzett a szünetig.


Ikechukwu Uche szerezte a győztes gólt
Fotó: AFP

A szünet után ismét a Villarreal ragadta magához a kezdeményezést, valamint elveszítette a csapat egyik legjobbját, Giovanni dos Santost, akit sérülés miatt már a 48. percben le kellett cserélni. A folytatásban nagyon úgy festett, hogy ennek egy jó 0-0 lesz a vége, azonban jött a 90. perc és a nigériai csatár, Ikechukwu Uche és eldöntötte a találkozót.

Győzelmével a Villarreal feljött a negyedik helyre a tabellán, az együttes 11 pont hátrányban van az éllovas Barcelona mögött, de a harmadik Real Madridnak is öt egység a fórja a tabellán. Az Elche a 13. 13 ponttal.

Eredmény – La Liga, 12. forduló

Elche – Villarreal 0-1 (0-0)
Gólszerző: Uche (90.)

Videó – Uche gólja:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik