Foci

Az Inter nem hibázott, a Lazio igen

lazio (lazio,)
lazio (lazio,)

Az Internazionale labdarúgócsapata az Udinese vendégeként nyert 3-0-ra a Serie A 11. fordulójában. A Lazio hazai pályán kapott ki a Genoától.

Az Udinese otthonában egyik csapat sem mehet biztosra (a legutóbbi 24 meccsükön csak kétszer kaptak ki hazai környezetben), ráadásul az Internazionale legutóbbi három idegenbeli túrája is döntetlennel zárult, így nehéz volt előzetesen megtippelni, vajon ki is számít igazán esélyesnek. Ehhez képest Walter Mazzarri legénysége elég meggyőző első 45 percet produkált, Palacio és Ranocchia góljaival pedig már a szünetre megnyugtató előnybe került.

A második felvonás egy nagy Handanovic védéssel indult, majd újra az Inter dominált, Guarín révén ráadásul kapufát is lőtt. Az Udinese ugyan az utolsó pillanatig küzdött, ám az Inter már nem engedte ki a keze közül a győzelmet, Alvarez az utolsó pillanatokban állította be a 0-3-as végeredményt.


Palacio nyitotta a milánói gólok sorát
Fotó: AFP

Az újonc Verona ismét megnyerte hazai mérkőzését – ez már nem is olyan meglepő –, a Hellas ezúttal a Cagliari grabancát kapta el. A szintén újonc Sassuolo és Livorno is három ponttal gazdagodott, előbbi egy gólzáporos mérkőzésen nyert a Sampdoria vendégeként (Berardi triplázott), utóbbi az Atalantát küldte haza 1-0-val.

Az utóbbi időben kissé döcögő Lazio a több sebből vérző Genoát fogadta, ám még így is nagy meglepetés, hogy 2-0-ra kikapott.

Eredmények – Serie A, 11. forduló

Udinese – Inter 0-3 (0-2)
Gólszerzők: Palacio (25.), Ranocchi (29.), Alvarez (90+1.)

Lazio – Genoa 0-2 (0-0)
Gólszerzők: Kucka (60.), Gilardino (71. – 11-esből)

Verona – Cagliari 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Toni (8.), Jankovic (58.) illetve Conti (90+1.)

Sampdoria – Sassuolo 3-4 (1-0)
Gólszerzők: Pozzi (19.), Eder (65.), De Silvestri (80.) illetve Verardi (49., 52., 88. – utóbbi kettőt 11-esből), Floro (63.)
Piros lap: Costa (51.)

Livorno – Atalanta 1-0 (1-0)
Gólszerzők: Paulinho (11.)
Piros lap: Carmona (34.)

Videó – Udinese-Inter 0-3:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik