Foci

Halmosi gólja három pontot ért a Haladásnak

szombathelyi haladás (haladás, foci, nb 1, gólöröm, )
szombathelyi haladás (haladás, foci, nb 1, gólöröm, )

A szombathelyi alakulat 1-0-ra nyert a Paks otthonában az OTP Bank Liga 13. fordulójában. A házigazda a hajrában emberhátrányban futballozott, ebben az időszakban esett a találkozó egyetlen gólja.

Jól indult a meccs, az első tíz percben a vendéglátó és a Haladás is megszerezhette volna a vezetést, azonban egyik fél játékosai sem céloztak pontosan.

A kezdeti iram aztán alább hagyott, a szünetig nem forogtak veszélyben a kapuk. A második játékrészben a sok hiba rányomta a bélyegét a meccsre, komolyabb helyzetet nem láthattak a mérkőzésre kilátogató nézők.

Szép gólt lőtt Halmosi
Fotó: MTI

A 75. perctől aztán minden megváltozott, Windeneckert kiállította a játékvezető, a vendégek pedig rögtön kihasználták az emberfórt.

Halmosi két perccel a piros lapot követően két gyönyörű cselt követően jobbal tüzelt kapura, Csernyánszkinak pedig esélye sem volt a hárításra.

A Szombathely a vezetés tudatában ráült az eredményre, s egy szűkös győzelemmel begyűjtötte mindhárom pontot.

Eredmény – OTP Bank Liga, 10. forduló

MVM Paks-Szombathelyi Haladás 0-1 (0-0)
Paks, 500 néző, v: Kassai

Paks: Csernyánszki – Bori, Éger, Horváth G., Szabó J. – Könyves (Hullám, 71.), Bartha, Windecker, Kiss T. (Délczeg, 71.), Nagy O. (Heffler, 79.) – Simon A.

Haladás: Rózsa – Schimmer (Iszlai, 58.), Guzmics, Devecseri, Bosnjak – Fehér Z., Simon Á. – Nagy I G., Németh M. (Gyurján, 52.), Halmosi (Szakály, 85.) – Radó

Gólszerző: Halmosi (78.)

Sárga lap: Windecker (56., 75.), Bori (82.), illetve Fehér Z. (37.), Radó (50.), Halmosi (63.)

Piros lap: Windecker (75.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik