Foci

A sereghajtó verte az éllovast, idegenbeli sikert aratott a Pécs

josé gomes (josé gomes)
josé gomes (josé gomes)

A házigazda Kaposvár 1-0-ra legyőzte a fehérváriakat, míg a Mezőkövesd szintén hazai pályán kapott ki a Pécstől az OTP Bank Liga 13. fordulójában

Rangadón sziporkázott a Fradi

A múlt heti Honvéd elleni blamát követően újra vesztett a Videoton. Ezúttal vendégként, a sereghajtó otthonában lépett gyepre a Fehérvár.

A hazaiak ellenben – először az idényben – büntetőhöz jutottak a második játékrészben, melyet Waltner értékesített. A hátralévő időben nem tudtak mit kezdeni a szituációval a vendégek, a helyzetek kialakítása is nehézséget okozot José Gomes fiainak, így óriási meglepetésre nulla ponttal utazhat haza az éllovas.

Nem volt boldog a vendégek szakvezetője
Fotó: MTI

Eredmény – OTP Bank Liga, 13. forduló

Kaposvári Rákóczi FC – Videoton FC 1-0 (0-0)
Kaposvár, 2000 néző. v: Németh Á.

Kaposvár: Posza – Földes, Kovács O., Petrache, Zámbó – Coroian, Thiam – Haruna (Babic, 80.), Balázs B., Bőle (Pavlovic, 92.)  – Waltner (Luka, 87.) 

Videoton: Calatayud – Szolnoki (Gyurcsó, 81.), Tar, Caneira, Stopira – Kovács I. (Alvarez, 83.), Sándor Gy., V. Gomes, Nildo (Kleinheisler, 83.) – Zé Luis, Nikolics

Gólszerző: Waltner (69., 11-esből)

Sárga lap: Waltner (84.), Posza (93.), illetve Nikolics (62.), Szolnoki (68.), Caneira (83.), Stopira (91.)

Négy órakor léptek pályára Mezőkövesden is a felek. Az újonc csapat a pécsieket fogadta, kevés sikerrel.

Sokáig 0-0-ra állt a két együttes, a második 45 perc elején azonban megtört a gólcsend: Fodor talált a hazai kapuba, többször pedig nem rezgett meg a háló egyik oldalon sem.

A Mezőkövesd így továbbra is csak egyszer tudott nyerni hazai környezetben, a Pécs viszont az előző fordulóban a Kaposvár ellen aratott diadalt követően ismét begyűjtötte a maximális három pontot.

Eredmény – OTP Bank Liga, 13. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC – Pécsi MFC 0-1 (0-0)
Mezőkövesd 2800 néző. v: Bognár T.

Mezőkövesd: Horváth – Búrány (Dobos 64.), Szalai, Hegedűs D., Gévay – Kiss M. (Bogdány, 80.), Bognár (Olasz D., 69.), Pilibaitis, Harsányi – Menougong, Balajti

Pécs: Dibusz – Fodor, Romic, Balogh B., Uzoma – Márkvárt (Frölich, 80.), Koller, Horváth A. (Kővári, 90.), Mohl, Szatmári – Grumics (Wittrédi, 90.)

Gólszerző: Fodor (54.)

Sárga lap: Gévay (29.), Harsányi (45.), Szalai (66.), Balajti (72.), illetve Grumics (45.), Mohl (83.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik