Foci

Détári bő egy hónapos próbaidővel kapott munkát az NB3-ban

détári lajos (détári lajos, komora imre, )
détári lajos (détári lajos, komora imre, )

Így múlik el a világ dicsősége. Az egykori világválogatott, aki legutóbb a Ferencváros vezetőedzője volt a harmadosztályú Felsőtárkány szakmai igazgatója lett.

“A korábbi játékos-edző, Vígh Ferenccel a gyengébb bajnoki szereplés miatt szakítottunk, reményeink szerint Détári Lajossal sikerül előre mozdítani a csapat szekerét . Az új szakmai felelős megbízatása az őszi szezon végéig szól, az esetleges közös folytatásról a téli szünetben egyeztetünk” – tájékoztatta a heol.hu-t Szarvas László, az NB III. Keleti csoportjában jelenleg 10. helyen álló Fortress-Felsőtárkány titkára.


Döme többször nyilatkozta már, annyira szereti a focit, hogy akát a megyei bajnokságban is vállalna munkát. Ott még nem tart.
Fotó: MTI

Détári Lajos egyelőre 5, azaz öt mérkőzés erejéig kapott megbízást. Első edzését péntek délelőtt tíz órától tartja. A csapat másnap, szombaton 13.30-tól az FC Hatvan együttesét fogadja. Borítékolható, a fotósok és az újságírók száma szombaton meghaladja majd a felsőtárkonyi összesített éves adatot…

Hogy miért csak 5 meccs erejéig szól egyelőre a pozíció, azt nem tudjuk. Az viszont elgondolkodtató, hogy bármi is áll a döntés mögött, semmiképp sem sejtet feltétlen és relatív hosszútávú bizalmat a klub és a 61-szeres válogatott labdarúgó között. Egyelőre inkább a nézzük meg egymást, aztán beszéljünk róla kivárásos hangulat érződik mindkét fél részéről. Próba szerencse…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik