Foci

Csak egy magyar örülhet Oroszországban

foci-labdarugas(210x140)(2).jpg (foci, labdarúgás)
foci-labdarugas(210x140)(2).jpg (foci, labdarúgás)

Dzsudzsák Balázs és Koman Vladimir labdarúgócsapata is kiesett az Orosz Kupából, Pintér Ádámék ugyanakkor ott lesznek a nyolcaddöntőben.

Épp az előbb írtunk arról, hogy a Dinamo labdarúgócsapatának játékosai milyen jól keresnek, ugyanakkor abból a szempontból igen rosszkor tette közzé a sports.ru a Premjer-liga fizetési listáját, hogy az együttes beleszaladt egy elég nagy pofonba. Az Orosz Kupa 16 közé jutásért rendezett összecsapásán ugyanis a moszkvaiak nagy meglepetésre kikaptak a másodosztály 11. helyén szerénykedő Szaljut Belgorodtól. Dzsudzsák Balázs kezdőként 57 percet kapott az 1-0-ra elbukott meccsen.

Koman Vladimir együttese, az Ural is kipottyant ebben a körben, ők a harmadosztályú Tosnótól kaptak ki büntetőlövések után. Honfitársunk ugyan a kispadon kezdett, de már a negyedik percben beállt egy sérülés miatt. A tizenegyes párbajban ő bevarrta a maga lövését.

Pintér Ádám csapata, a Tom Tomszk ellenben továbblépett a nyolcaddöntőbe, miután hosszabbításban sikerült legyűrni a másodosztályú Gazovik Orenburgot. A magyar játékos 72 percet kapott kezdőként.

Eredmények – Orosz Kupa (magyar érdekeltségű meccsek)

Orenburg (II.) – Tom Tomszk 0-1 – hosszabbításban

Szaljut (II.) – Dinamo Moszkva 1-0

Tosno (III.) – Ural 0-0 – 11-esekkel: 5-3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik