Foci

Abdouraman mentette meg a Diósgyőrt

diosgyori-vtk(960x640).jpg (diósgyőri vtk)
diosgyori-vtk(960x640).jpg (diósgyőri vtk)

A legutóbbi hét meccsét megnyerő Diósgyőr csak a hajrában mentett pontot a Haladás otthonában.

Elképesztő szériában voltak a miskolciak, ugyanis Tomislav Sivic irányításával elkapták a fonalat és hétből hétszer győztesen hagyták el a pályát, ez a teljesítmény pedig Európában is megsüvegelendő eredmény. 

Szombathelyen viszont megszakadt ez a széria.

Ugyanis hiába vezetett Mohamadou Abdouraman fejesével már a 10. percben a vendég együttes, a Haladás nem adta magát könnyen. Halmosi centerezése így az üresen álló Nagy Gábort találta meg, vagyis a 24. percben már 1-1 volt az állás.


Fotó: MTI

A fordulást követően mindkét kapu előtt kialakultak veszélyes szituációk, de szerencsésebb a zöld-fehér csapat volt, mivel Németh lövésébe csak beleérni tudott Rajic (2-1).

Ám egy pontot azért összehoztak a miskolciak, ha már a győzni nem is sikerült: a 89. percben ismét Abdouraman bólintott pontosan (2-2).

Az utolsó percekben Kádárt kiállította a játékvezető, de az eredmény már nem változott, így a DVTK visszavette a második helyet a tabellán.

Eredmény – OTP Bank Liga, 12. forduló

Szombathelyi Haladás – Diósgyőri VTK 2-2 (1-1)
Gólszerzők: Nagy G. (24.), Németh M. (61.), illetve Abdouraman (11., 89.)

Haladás: Rózsa – Schimmer, Guzmics, Devecseri, Bosnjak – Fehér Z., Simon Á. – Nagy G., Németh M., Halmosi – Radó Vezetőedző: Artner Tamás.

DVTK: Rajić – Vági, Vadász, Kádár, Gohér – Nikházi (Gosztonyi, 46.), Abdouraman, Elek, Barczi (Tisza, 66.) – Futács, Bacsa (Batioja, 46.) Vezetőedző: Tomislav Sivic.

Sárga lap: Halmosi (58.), illetve Futács (34.), Vági (40.), Batioja (47.), Kádár (69., 91.)

Piros lap: Kádár (91.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik