Foci

Pakson is kapott gól nélkül nyert a DVTK

DVTK(960x640).jpg (dvtk, )
DVTK(960x640).jpg (dvtk, )

A paksiak 2-0-s vereséget szenvedtek a Diósgyőrtől az OTP Bank Liga 10. fordulójában.

A miskolci alakulat sorozatbeli hetedik, kapott gól nélküli győzelmére készült szombaton kora este Pakson. A vendégek dolgát nehezítette, hogy remeklő hálóőrük, Ivan Rados a csapat egyik edzésén megsérült, így nem állt Tomiszlav Szivics rendelkezésére.

A küzdelmes összecsapáson kevés helyzetet alakítottak ki a felek, ám a diósgyőriek egy szögletet követően a hazai kapuba találtak. A házigazda bekkek nem tudtak felszabadítani a sarokrúgást követően, Elek pedig félfordulatból tüzelt a paksi kapuba.


Klubrekordot döntött a Diósgyőr

Fotó: MTI

A második játékrész folyamán mezőnyfölényben futballoztak a miskolciak, s a 62. percben Barczi révén meg is tudták duplázni előnyüket.

A paksiaknak sem sikerült az, ami a korábbi fordulókban a Diósgyőr ellenfeleinek: gólt szerezni. Ezzel továbbtart a miskolciaksikerszériája, s a következő kört is a második helyről várhatják.

Eredmény – OTP Bank Liga, 10. forduló

MVM-Paks-Diósgyőri VTK 0-2 (0-1)
Paks, 1500 néző, v.: Vad II.

Paks: Molnár P. – Fiola, Kovács G., Éger, Horváth G., Szabó J. – Kecskés – Bori, Windecker (Nagy O., 66.), Bartha (Délczeg, 75.) – Simon A. 

Diósgyőr: Rajic – Vági, Vadász, Kádár, Gohér – Abdouraman – Nikházi (Tisza, 69.), Elek, Barczi (Kosztics, 83.), Bacsa (Batioja, 77.) – Futács

Gólszerzők: Elek (34.), Barczi (62.)

Sárga lap: Kecskés T. (36.), Kovács G. (64.), Bartha (66.), Éger (74.), illetve Nikházi (44.), Abdouraman (57.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik