Foci

Moniz elmondta: gond van a Fradinál

Ricardo Moniz (ricardo moniz, )
Ricardo Moniz (ricardo moniz, )

Zsinórban három vereséget szenvedett el a zöld-fehér focicsapat. Ricardo Moniz szerint játékosai idegesnek tűnnek.

Szerdán írtunk róla, hogy elmaradt a várt izgalom a Győri ETO és a Ferencváros rangadóján a Ligakupában, a Rába-partiak simán nyertek 4-1-re. Az FTC-nek ez már zsinórban a harmadik veresége volt, a bajnokságban előbb a Puskás Akadémia (1-3), majd a Budapest Honvéd (1-2) ellen kapott ki Ricardo Moniz legénysége. A holland szakember a szerdai találkozót követően a Sport TV kamerái előtt beszélt arról, hogy gond van a csapatnál:

„Valami gond van, ez látható az elmúlt három mérkőzés alapján. A játékosok idegesnek tűnnek, kicsit nyugodtabbnak, egymással türelmesebbnek kellene lenniük. Akadtak pillanatok, amikor egyenlíthettünk volna, de a második gól előtti kihagyás döntőnek bizonyult. Fontos, hogy bízzunk egymásban, mert bajban ismerik meg egymást az emberek. Ebben a szituációban segíteni kell a másikat” – hangzott Moniz nyilatkozata.


Ricardo Moniznak rendet kell tenni a fejekben
Fotó: MTI

A Ferencváros tíz fordulót követően a negyedik a bajnokságban, igaz a hátránya már hét pont a listavezető Videoton mögött. Vasárnap a sereghajtó Kaposvár otthonában vendégeskednek a fővárosi zöld-fehérek, a Rákóczi eddig mindössze egy-egy győzelmet és döntetlent tud felmutatni nyolc vereség mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik