Foci

Magyar foci: mindenki mondjon le!

holland-magyar vb-selejtező (holland-magyar, 8-1)
holland-magyar vb-selejtező (holland-magyar, 8-1)

A Sport24 olvasói szerint a 8-1-es vereség után nem csak Egervári Sándornak kellett volna távoznia.

A 8-1-es történelmi vereség után szavazásra bíztattuk olvasóinkat, hogy szerintük a szövetségi kapitány után le kell-e még valakinek mondania, és ha igen, kinek.

A 25 ezer voksoló (25273) két nagy táborra szakadt: több mint 11 ezren úgy gondolják, hogy a hollandok elleni vb-selejtezőn történtekért a válogatott mellett a magyar futball vezetősége, vagyis a Magyar Labdarúgó Szövetség is felelős, ezért a teljes vezetőségnek távoznia kell.


Fotó: MTI

11 ezernél valamivel kevesebb olvasónk véli úgy, hogy ne az MLSZ elnöksége, hanem inkább a labdarúgók “mondjanak le”, vagyis mondják vissza a válogatottságot és ne húzzák magukra többet a címeres mezt.

9 százalék, vagyis kétezer voks érkezett arra, hogy a holland királynak kellene inkább mennie, de akadtak olyanok is, akik úgy vélik, Egervári Sándor lemondása elég lehet ezután a kivégzésszerű vereség után: ők csak 505-en vannak.

Természetesen a hétvége erről a meccsről szólt, így cikkeinkhez több ezer komment érkezett. Hogy ezekből is szemezgessünk, legtöbb hozzászólónk a labdarúgók pocsék teljesítményét méltatta.


Fotó: MTI

“SZÉP VOLT FIÚK ! Ha ez a ” válogatott ” akkor milyen a többi ?!” – írja egyik olvasónk, de olyan is van, aki iróniával közelíti meg a 8-1-es vereséget: “Miért ? nem olyan rossz teljesitmény ez.. én találok pozitiv jeleket.. Devecseri például egész jól fejel..”

Persze beszédtéma ezek után a stadionépítés, legtöbbet azt sérelmezik, miért kell milliárdos arénákat építeni hazánkban ilyen teljesítmények mellett.

“Csak erre van szükség…Ha csak a sportot nézzük, akkor tiszta szégyen, hogy egy Bajnokok Ligája győztes kézilabdacsapatnak más városba kell játszani a meccseit,mert nincs normális csarnoka. A vízilabdázóknak, akik mellesleg olimpiai- és világbajnokságot nyernek, milyen uszodákba kell játszaniuk,pedig van annyi néző,mint egy Puskás Akadémia meccsen…És a többi “sikersportágról még nincs is szó,ahol anyagi gondok vannak és sorba termelik ki a tehetségeket is…De egy másodosztály szintű csapatnak kell a stadion :)”

Korrupció, csalás, alkalmatlanság

A Hír24 hétfő esti adásában Bárdos András Török Ferenc volt MLSZ elnökségi tagot, sportvezetőt kérdezte a magyar foci jelenlegi helyzetéről.

Azért ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a bukaresti és az amszterdami zakó után is van még esélyünk a pótselejtezőt érő második hely megszerzésére, ám ehhez nem elég legyőzni kedden Andorrát, a törököknek és a románoknak is vereséget kell szenvedniük, ám erre a minimálisnál is kevesebb a sansz.

Tartsanak velünk minden este 7-től a STORY4-en!
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik