Foci

Szalai bevethető, Guzmics már nincs a keretben

Szalai Ádám (szalai ádám, schalke 04, )
Szalai Ádám (szalai ádám, schalke 04, )

Csábi József megtartotta első edzését a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitányaként.

Az mlsz.hu cikke szerint vasárnap, Telkiben edzett először a magyar nemzeti tizenegy azt követően, hogy pénteken történelmi vereségbe szaladt bele Hollandiában. Annak a méretes zakónak következményei is voltak, ugyanis már nem Egervári Sándor a szövetségi kapitány, aki a 8-1-es verést követően lemondott, a Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) pedig elfogadták azt.

Eddigi segítője, Csábi József lett a megbízott kapitány, így vasárnap már ő vezette a tréninget. A foglalkozáson nem vett rész a sérült Szakály Péter, valamint Guzmics Richárd sem, ő már nem tagja a keretnek, mert megkapta a második sárga lapját Amszterdamban, így eltiltása miatt nem játszhatna Andorra ellen, kedden.


Csábi József eligazítást tart
Fotó: MLSZ

Szalai Ádám ugyanakkor csatlakozott a többiekhez, a Schalke támadója még a hét elején lázasodott be, végül el sem utazott Hollandiába.

Csábi a játékosokkal közölte, Andorra ellen elsősorban a becsületük a tét. Emellett megjegyezte, hogy ugyan már csak matematikai az esély, de a válogatott még mindig odaérhet a pótselejtezőt érő második helyre a világbajnoki selejtezősorozat utolsó csoportmeccsén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik