Foci

Szalai: Nagyon drukkolok a srácoknak

Szalai Ádám (szalai ádám, schalke 04, )
Szalai Ádám (szalai ádám, schalke 04, )

A támadó sajnálja, hogy betegsége miatt nem állhat a labdarúgó-válogatott rendelkezésére.

Amint arról szerdán írtunk, Szalai Ádám betegsége nem javult, a Schalke 04 támadója így kénytelen kihagyni a válogatott pénteki meccsét. Egervári Sándor szövetségi kapitány a helyére Nemanja Nikolicot hívta be, így ő utazott el csütörtökön Amszterdamba.

„Sziasztok! Sajnálom, hogy a betegségem miatt nem tudok segíteni a csapatnak a hollandok ellen. Bármennyire is szerettem volna, a lázam nem ment lejjebb, a csapatnak pedig egészséges emberre van szüksége az amszterdami meccsen. Nagyon fogok drukkolni a srácoknak holnap, remélem, hogy örömet okoznak majd az országnak!” – írta a Facebookon Szalai a betegsége kapcsán.


Szalainak sem ment a románok ellen
Fotó: MTI

A hollandok egyik sztárjátékosa, Szalai gelsenkircheni csapattára, Klaas-Jan Huntelaar is reagált a bejegyzésre, igaz csak a magyar támadó keresztnevét és egy mosolygós fejet küldött. Az utóbbi időben sérüléssel bajlódó Huntelaar sem szerepel egyébként a holland keretben.

A magyar válogatott már sokadik, sorsdöntőnek mondott mérkőzésére készül ebben világbajnoki-selejtező sorozatban. Ahhoz, hogy a saját kezébe vegye a sorsát az Egervári-legénység nyerni kellene a vélhetően csordultig megtelő Amsterdam Arenában.

Finoman fogalmazva is kevés az esély erre…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik