Foci

Buktával melegített a hollandokra Nikolic

debrecen-videoton (debrecen-videoton)
debrecen-videoton (debrecen-videoton)

A Ligakupa 3. fordulójában a Videoton 2-1-es vereséget szenvedett a Kozármislenytől.

Délután már lejátszottak tíz mérkőzést a második számú magyar kupasorozatban: a legnagyobb meglepetést a Diósgyőr szállította, hiszen Tomislav Sivic együttese a Vasas otthonában kapott 1-0-ra.

Este viszont erre rátett egy lapáttal a Videoton, hiszen a fehérváriak a Kozármisleny ellen maradtak alul. A mérkőzésen a 23. perc hozta a fordulatot, hiszen ekkor Gyepes Gábort kiállította a játékvezető, mivel utolsó emberként szabálytalankodott, a megítélt büntetőt pedig Cziráki vágta a kapuba (0-1).

A folytatásban próbálta ledolgozni hátrányát a Videoton, ám újabb gólt a Kozármisleny szerzett Tóth Adrián révén (0-2). A második félidőben a hazaiak mezőnyfölénye góllá érett, hiszen Zé Luis fejese a gólvonal mögött kötött ki (1-2).

Az utolsó percekben lett volna esélye az egyenlítésre a Vidinek, mivel Bozsovics két perc alatt két sárgát kapott, de az eredmény már nem változott.

Tegyük hozzá, hogy a Szalai Ádám helyére behívott Nemanja Nikolic a kezdőben kapott helyet, de José Gomes a szünetben lehozta csatárát.

A H csoportban a Pécs Wittrédi és Rácz révén szerezte meg a győzelmet a Kaposvár ellen, míg a D jelű négyesben a Honvéd gólnélküli döntetlent játszott a Puskás Akadémiával.

Eredmények – Ligakupa, 3. forduló

D csoport:
Honvéd – Puskás Akadémia 0-0

E csoport:
Videoton – Kozármisleny 1-2 (0-2)

Gólszerzők: Ze Luis (80.) illetve Cziráki (24.-büntetőből), Tóth A. (44.)
Piros lap: Gyepes (24.) illetve Bozsovics (89.)

H csoport:
Pécs – Kaposvár 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Wittredi (19.), Rácz (92.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik