Foci

Edzője mentette meg a magyar focista életét

labdarúgás (labdarúgás, )
labdarúgás (labdarúgás, )

Egy magyar U16-os labdarúgó-mérkőzésen majdnem tragédia történt, ám az egyik tréner életet mentett.

A Körösladány a Berényi Gyermek FC-vel találkozott az U16-os bajnokságban. A hazaiak támadója egy felívelt labdára sprintelt, ám a vendégek kapusa megelőzte őt és előrebikázta a labdát. A körösladányi focista pechjére a laszti pont őt találta el, ráadásul a halántékánál, ő pedig egyből a földre zuhant.

„Már a srác földre érkezésekor láttuk, hogy nagy a baj, a játékvezető is azonnal ott termett, én is befutottam a pályára. Stabil oldalfekvésbe helyeztük, szétfeszítettem az állkapcsát és visszahúztam a nyelvét. A fiú össze-vissza beszélt, hányingere volt, de ekkor már éreztem, hogy túl vagyunk a nehezén” – mondta a beol.hu-nak a hazaiak edzője, Keresztesi János, aki megmentette a fiú életét.

A tréner elmondta, szerencsére a mentők is hamar kiértek, a fiút pedig a gyulai kórházba szállították, ahol megfigyelésre bent tartották vasárnap este. Kisebb agyrázkódást szenvedett és majd egy neurológus is megvizsgálja, de Keresztesi szavai szerint szerencsére nincs nagyobb baj.

A mérkőzést a találkozó játékvezetője az esetnél félbeszakította, majd le is fújta. A mérkőzés három pontja végül 3-1-gyel a Körösladányé lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik