Foci

Haladás győzelemmel zárult a szombati játéknap

szombathelyi haladás (haladás, foci, nb 1, gólöröm, )
szombathelyi haladás (haladás, foci, nb 1, gólöröm, )

A szombathelyi alakulat a Kaposvárt vágta haza egy 4-1-es sikerrel az OTP Bank Liga 10. fordulójában.

Mindkét együttes vereséget szenvedett az előző körben: a zöld-fehérek az előző körben a Honvéd ellen, míg a kaposváriak a Diósgyőrtől kaptak ki.

A felek tehát javításra készültek – fokozottan igaz volt ez a vendégekre, akik mindössze négy ponttal szerénykedtek az utolsó helyen a fordulót megelőzően.

Simán nyert a Haladás
Fotó: MTI

Sokáig úgy tűnt, hogy szoros lehet a vége, hisz a félidei 1-1 után a Haladás ugyan megszerezte a vezetést a második játékrész elején, de a hazaiak sorra puskázták el a nagyobbnál nagyobb lehetőségeket, így maradt a közte egy.

Végül a hajrában döntött a Haladás: Radó a 80., Fehér a 82. minutumban volt eredményes, ezzel begyűjtötte mindhárom pontot a hazai környezetben futballozó együttes.

Eredmény – OTP Bank Liga, 10. forduló

Szombathelyi Haladás – Kaposvári Rákóczi 4-1 (1-1)
Szombathely, 1780 néző, v.: Németh Á.

Szombathelyi Haladás: Rózsa – Schimmer (Iszlai, 76.), Guzmics, Devecseri, Bosnjak – Fehér, Simon Á. – Nagy G. (Németh M., 85.), Radó, Halmosi – Ugrai (Gyurján, 62.)

Kaposvári Rákóczi: Ranilovic – Okuka, Lucas, Kovács O., Jánvári (Haruna, 81.) – Bőle (Oláh, 56.), Dankwah, Thian, Albert, Balázs B. – Markus (Waltner, 56.)

Gólszerzők: Halmosi (5.), Radó (50., 80. – a második 11-esből), Fehér (82.), illetve Lucas (37.)

Sárga lap: Bosnjak (21.), Nagy G. (47.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik