Foci

Állatkertben érezte magát a magyar fociedző

labdarúgás (labdarúgás, )
labdarúgás (labdarúgás, )

A pénteki DVSC-TEVA - MVM Paks labdarúgóbajnokit követő edzői értékelések.

Pénteken mindössze egy bajnokit rendeztek a magyar élvonalban, ezen a DVSC-TEVA elveszítette hibátlan mérlegét hazai környezetben, ugyanis 2-2-es döntetlent játszott az MVM Pakssal. A vendégek szakvezetője, a kispadtól elküldött Horváth Ferenc ismét egy klasszikust mondott – ehhez már lassan hozzászokhatunk:

„Lehet oda kellett volna ülnöm a paksi nézőkhöz, akkor még szurkolni is tudtam volna, sajnos így kellett néznem a meccset. Nem tudom pontosan, mi történt, pontosabban annyi, hogy adtak egy olyan tizenegyest, ami szerintem nem volt jogos. Megkérdeztem, hogy miért, semmi csúnyát nem mondtam, de sajnos a ketrecből nem lehet kimenni, olyan, mint egy állatkert… Nagyon érdekes játék, amit játszottunk, nem én találtam ki, hanem nálam sokkal okosabb edzők. A Juventus játszik hasonlót, illetve régebben a Barcelona – természetesen nem szeretném a csapatomat összehasonlítani ezekkel az együttesekkel, csak magát a rendszert, ami szerintem jól működött, még ha volt helyzete a Debrecennek, akkor is. Nekünk is voltak lehetőségeink, kapufánk, az első félidőben is volt egy ordító helyzet. Látok potenciált ebben a játékban, de ennek az alapja az, hogy a srácok úgy álljanak hozzá, ahogy azt a mai mérkőzésén tették.” (Sport TV/csakfoci.hu)


Horváth Ferencet elküldték a kispadtól
Fotó: Facebook

Kondás Elemér, a hajdúságiak vezetőedzője úgy érzi, csapata mindent megtett a győzelem megszerzéséért:

„Ellenfelünk kontrára játszott, de ennek ellenére rengeteg helyzetünk volt, büntetőt is hibáztunk, sajnos, ma ennyit tudtunk kihozni ebből a mérkőzésből . Én úgy érzem, hogy mindenféleképpen megérdemeltük volna a győzelmet, óriási helyzeteink voltak, elég ha csak Volas lehetőségére gondolok itt a meccs végén, sajnos nem ment be. Egy szöglet után egyenlített az ellenfél, ahol pontosan ki voltak osztva az emberek, de valaki lemaradt. Utána volt még egy büntető, ami a mi javunkra dönthetett volna. Cserélni szerettünk volna, nem sikerült megoldanunk, ebből mi kaptunk tizenegyest. Utána a srácok mindent megtettek, hogy ezt a mérkőzést is meg tudjuk nyerni, az egyenlítés összejött, de a győztes gólt már nem sikerült megszerezni.” (Sport TV/csakfoci.hu)

Videó – A mérkőzés összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik