Foci

Ez igen: hibátlanul jutott tovább a Győr

futsal (futsal, )
futsal (futsal, )

Házigazdaként a Győr a harmadik mérkőzését is megnyerte a négycsapatos selejtezőtornán, így szászázalékos mérleggel jutott a futsal Európa Kupa elitkörébe.

A Rába ETO abban a tudatban vághatott bele a pénteki, utolsó mérkőzésébe a hazai rendezésű selejtezőben, hogy már bejutott a futsal Európa Kupa elitkörébe. Az Iberia Star Tbiliszi számára ugyanakkor élet-halál harc volt az utolsó csoportmeccs, a grúzok ennek megfelelően meg is szerezték a vezetést a 30. percben.

Nem sokkal később Dzabiradze öngóljának köszönhetően egyenlített a Győr, majd Lódi és Aguiar is betalált, így a hazaiak hátrányból fordítva nyertek és százszázalékos mérleggel zárták a minitornát.

A Tbiliszinek sokba került ez a vereség, ugyanis a Szarajevó legyőzte a Várna együttesét, így bosnyákok zártak a továbbjutást érő második helyen, az Iberia Star pedig idő előtt kiesett.

Eredmények – futsal Európa Kupa, selejtező, 3. forduló

Rába ETO-Iberia Star Tbiliszi (grúz) 3-1 (0-0)
KMF Tango Szarajevó (bosnyák)-FC Grand Pro Varna (bolgár) 8-4 (2-0)

A csoport végeredménye: 1. (és továbbjutott) Rába ETO 9 pont, 2. (és továbbjutott) Tango Szarajevó 4 (10-8), 3. Iberia Star Tbiliszi 4 (3-4), 4. FC Grand Pro Várna 0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik