Foci

Rájár a rúd a Fradira – újabb botrány

Fradi-szurkolok(960x640)(1).jpg (fradi szurkolók, )
Fradi-szurkolok(960x640)(1).jpg (fradi szurkolók, )

Hogyan dolgozhatnak a Fradi Security tagjai között életellenes bűncselekmények miatt elítélt vagy azzal gyanúsított biztonsági őrök ? Ezt kérdezik Kubatov Gábor klubelnöktől.

Zagyva György Gyula, Jobbik képviselő szerint Kubatov Gábornak, a Ferencvárosi Torna Club elnökének felelnie kell erre a kérdésre.

A jobbikos képviselő emlékeztetett: évekkel korábban a Hajógyári szigeten egy fiatalember belefulladt a Dunába, ami miatt két biztonsági őrt gyanúsítottak meg. Egyikük – B. Ádám Ferenc – nyolc hónapot töltött előzetes fogvatartásban és bár már szabadlábon van, emberölés gyanúja miatt jelenleg is zajlik ellene eljárás.

Ennek ellenére a két héttel ezelőtti Ferencváros-Újpest (3-1) elsőosztályú labdarúgómérkőzésen a korábban meghalt fiatalember testvére felismerte B. Ádám Ferencet a Fradi Security ott dolgozó emberei között. Zagyva György Gyula fényképekkel igazolta állítását.

Kiemelte: a vonatkozó törvények szerint aki ellen két év, vagy ennél hosszabb tartalmú szabadságvesztéssel fenyegetett szándékos bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárás folyik, az az eljárás befejezéséig nem dolgozhat biztonsági őrként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik