Foci

Két meccset kapott az FTC védője

Besic és Lanzafame (besic, lanzafame, fradi, honvéd, )
Besic és Lanzafame (besic, lanzafame, fradi, honvéd, )

A Puskás Akadémia ellen kiállított Muhamed Besic két bajnokit lesz kénytelen kihagyni. Az Újpest és a pápai Bíró Péter 100 ezer forintot fizethet.

Kedden ismét ülésezett a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága. A szervezet döntése értelmében a Mezőkövesd kapusa, Szántai Levente, illetve a DVSC védője, Trninic Aleksandar egyaránt 1-1 mérkőzésre szóló eltiltást kapott. A Ferencváros védője, Muhamed Besic rosszabbul járt, őt két mérkőzésen lesz kénytelen nélkülözni Ricardo Moniz vezetőedző.


Muhamed Besic alapjátékos a Fradiban
Fotó: MTI

Az Újpest FC-t is megbüntették a hazai szurkolók „megbotránkoztató” rigmusai miatt. A lila-fehéreknek 100 ezer forintot kell befizetniük az MLSZ kasszájába.

„Az újpesti szurkolók jól hallhatóan, hosszabb ideig a Ferencvárossal kapcsolatos gyűlölködő rigmusokat skandáltak a mérkőzésen” – szól az indoklás.

Bíró Péter, a Lombard Pápa ügyvezetője is 100 ezer forintos bírságban részesült, míg a klub technikai vezetőedzője, Glatz Lajos a kispadtól és az öltözőtől is el van tiltva két meccsre, mert megsértette a játékvezetőt.

Véber György, a Mezőkövesd vezetőedzője írásbeli megrovásban részesült, mert nem nyilatkozott a sajtónak a Paks elleni meccset követően, a diósgyőri Vági András korábbi két mérkőzésre szóló eltiltását egyre csökkentette a FEB.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik