Foci

Szívdonorra vár Adams

akeem adams (akeem adams)
akeem adams (akeem adams)

Dion Sosa, a játékos menedzsere a trinidadi sajtónak nyilatkozta, hogy a szívinfarktuson átesett játékosnak donort keresnek. A védő édesanyja Budapestre tart.

A pénteken műszívre kapcsolt futballista ügynöke elmondta, hogy Akini Adams, a bekk anyja nagyon erős, és bízik fia felépülésében.

„Az anya tele van hittel, és nagyon pozitív mióta megkaptuk a szomorú hírt. Bízik abban, hogyha ott lesz gyereke mellett és imádkozik érte, akkor felébred majd. Ezeket mondta a repülőtéren, mielőtt útnak indult volna Magyarországra” – beszélt Sosa. „Azt mondják, hogy túl gyenge a szíve ahhoz, hogy ezt túlélje, ezért is szükséges a műszív. Jelenleg donort keresnek a számára.”

Úgy néz ki, donorra lesz szükség
Fotó: MTI

Pénteken este a SportKlub Dodzsem című műsorában Dr. Szelíd Zsolt kardiológus, a Ferencváros orvosi stábjának tagja mondta el a legutolsó ismert információkat a játékosról.

„Egy a szívétől független pumparendszer tartja fenn a játékos keringésének működését, az jelen pillanatban megfelelő, de az infarktus súlyos szövődményeit elszenvedte, állapota továbbra is igen súlyos, életveszélyes.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik