Foci

Bundaügy: a börtönben is dőlt a lé a magyar maffiavezérnek

bunda(960x640)(1).jpg (bunda, )
bunda(960x640)(1).jpg (bunda, )

Hiába, hogy a rácsok mögött, vagy éppen házi őrizetben volt, rengeteget kaszált a bundameccsekből K. Zoltán, a magyarországi fogadási maffia vezetője.

Horváth Gábor, az egykori rákospalotai, diósgyőri és siófoki játékos beismerő vallásában leplezte le a fővezért – olvasható a blikk.hu-n.

A Központi Nyomozó Főügyészség szerint K. Zoltán 2010-ben – miután a Kpaosvárban is focizó szlovén Admir S.-ot letartóztatták – szállt be a nemzetközi bűnszervezetbe.

Tan Seet Eng vagy Dan Tan, más néven a Főnök (Boss) irányította ázsiai bundacsapat leghűségesebb embereit sosem felejtette, így akkor is utalt nekik, ha éppen lebuktak és nem tudtak további mérkőzéseket manipulálni.

K. Zoltán a rács mögött is jól keresett a bundákból
Fotó: Shutterstock

A hatóságok már két éve letartóztatták K. Zoltánt, a szingapúri rendőrség azonban csak a múlt héten vette őrizetbe a 680 mérkőzés befolyásolásával vádolt szervezet első emberét. A már újra előzetesben lévő K. Zoltán így részesülhetett a bevételből, s a rengeteg elcsalt meccs miatt akár több millió forintot is bezsebelhetett havonta.

„K. Zoltán elmondásából tudom, hogy akkor, amikor Admirt letartóztatták, valamikor 2010 július-augusztusában, Szingapúrba utazott, és ott megállapodott a Boss-szal, hogy ő lép Admir helyébe, és a magyar szálakat ő fogja kézben tartani. K. Zoltán elmondásából tudom azt is, hogy Admir a Bosstól arra az időre is kapott pénzt, amikor börtönben volt. Véleményem szerint K. Zoltán is kap most pénzt a Bosstól” – olvashatóak Horváth szavai a vádiratban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik