Foci

Megszólalt Akeem Adams orvosa

akeem adams (akeem adams)
akeem adams (akeem adams)

Keringést támogató eszközöz kellett beültetni a Ferencváros labdarúgójának szervezetébe. Lehet, hogy Akeem Adamsnek szíváltütetésre lesz szüksége.

Továbbra is súlyos az állapota Akeem Adamsnek, a Ferencváros trinidadi labdarúgójának. A focista szerdán este kapott szívinfarktust, azóta is az életéért küzdenek az orvosok. Már több beavatkozáson is túl van, a következő órák-napok kritikusak lehetnek. Az RTL Klub Híradójában nyilatkozott a játékos orvosa:

„Súlyos állapotban van, gyakorlatilag keringést támogató eszközt helyeztek be a szervezetébe a kollégák. A mai nap terve az volt, hogy műszív beépítésére is sor kerüljön, valamint az említett keringést támogató eszközé, ez venné át a szívpumpa funkcióját” – idézi Dr. Szelid Zsolt Híradónak adott nyilatkozatát a csakfoci.hu.

A műsorban elhangzott: szívátültetésre is szüksége lehet Adamsnek. Orvosa szerint az is biztosnak látszik, hogy profi sportolóként többet nem léphet pályára.

Szelid a TV2-nek azt mondta, könnyen elképzelhető, hogy már az edzésen elkezdődhetett a szívinfarktus, ám a játékos azt hihette, csak múló rosszullétről van szó. Azt is hozzátette, hogy ismerni kell a hozzátartozók kórtörténetét is. A futballistánál nem volt jele korábban semmilyen problémának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik