Foci

Adams továbbra is súlyos állapotban van

akeem adams (akeem adams)
akeem adams (akeem adams)

Akeem Adams, a Ferencváros labdarúgója már több beavatkozáson is átesett. A játékos szívinfarktust kapott szerda este.

Mint írtunk róla, sajnálatos hírről számolt be a Ferencváros klubhonlapja: a labdarúgó-csapat trinidadi focistája, Akeem Adams szerda este szívrohamot kapott. Orosz Pál, az FTC Zr.t vezérigazgatója csütörtökön délután adott friss híreket a játékos állapotáról:

„Adams több beavatkozáson is átesett, az újabb infarktus lehetőségét kizárták, de sajnos még ennek ellenére is súlyos állapotban van” – idézi Oroszt a fradi.hu.

„Ahogy az összes labdarúgónk, úgy Akeem Adams is részletes orvosi vizsgálatokon esett át szerződtetésekor. Van egy, a FIFA, valamint az UEFA által is jóváhagyott orvosi protokoll, amelyet mindig elvégzünk, ezek negatívak voltak Adamsnél is, tehát semmilyen jel nem mutatott arra, hogy egy ilyen sajnálatos eset bekövetkezhet. Sőt, futballistáinkat az UEFA és a FIFA előírásainál is szigorúbb orvosi kontroll alatt tartjuk” – mondta a vezérigazgató.

Vámos Zoltán kommunikációs igazgató is megszólalt, ő úgy fogalmazott, hogy a szakmai stábra, a játékostársakra és a klub dolgozóira is sokkolóan hatottak a hírek. Hozzátette, az orvosok most is azért küzdenek, hogy stabilizálják Adams állapotát.

Szorítsunk együtt a fiatal játékos mihamarabbi felépüléséért.

Vér kell a játékosnak

A szerda este szívinfarktust kapott Akeem Adams számára a folyamatos műtéti beavatkozások miatt vérre van szüksége. A Ferencvárosi Torna Club, valamint az Adamsért küzdő orvosok arra kérnek mindenkit, hogy akinek lehetősége van, és teheti, az látogasson el az Országos Vérellátó Szolgálat Budapesti Központjába (Budapest, 1113, Karolina út 19-21.)

A szakemberek minden lehetséges vértípusú ember felajánlását várják a vércsoportok kompatibilitása miatt!

Megkérjük a véradókat, hogy személyi igazolványt, lakcím kártyát és TAJ kártyát vigyenek magukkal, anélkül ugyanis nem tudnak vért adni! A véradókat reggel 7 órától este 19 óráig várják az alább megadott címen!

Részletek ITT!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik