Foci

Már pedzegetik Dzsudzsák távozását

Orosz sajtóhírek szerint a magyar szélső valamelyik erősebb nyugat-európai ligában folytathatja pályafutását.

Dzsudzsák Balázs állítólag már a télen csapatot válthat, és átköltözhet Európa nyugati felére – adta hírül az Izvesztyija orosz internetes híroldal. A hírrel kapcsolatban megszólalt Vörösbaranyi József, Dzsudzsák menedzsere: „Dzsudzsák teljesítményével elégedettek a Dinamónál. Ugyanakkor aktív érdeklődés mutatkozik irányába olyan topkluboktól, amelyekről minden játékos álmodik.”

Dzsudzsák Balázs amúgy látszólag nem érzi rosszul magát Moszkvában
Forrás: fcdynamo.ru

Azt a tényt, hogy a Dinamo Moszkvánál elégedettek Dzsudzsákkal Szergej Szilkin, a korábbi vezetőedző is hangsúlyozta: „Bizonyította, hogy rendre magas szintű és stabil játékot tud nyújtani, kitűnt a többiek közül, csapata vezére és kulcsjátékosa. Dzsudzsák visszatérése Európába logikus lépés lenne, mert a Dinamónál a posztján most van annyi játékos, hogy meg tudnák oldani a pótlását. Biztos vagyok abban, hogy Európa legerősebb bajnokságainak élcsapataiban is megállná a helyét.”

A hírek szerint a magyar játékosért a nyáron érdeklődés mutatkozott Nyugat-Európában, sőt, az Internazionale egy konkrét 14 millió eurós ajánlatot is tett érte, ám Dan Petrescu vezetőedző nem engedte őt el, amiért Dzsudzsák elégedetlen volt. A játékos piaci értéke jelen pillanatban 13 millió euró a mértékadó transfermarkt.de oldal szerint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik