Foci

Szexbotrányba keveredett a Real Madrid csatára

Karim Benzema, a blancók gólvágója nyolcezer eurót hagyott ott a belga "hölgynél".

Ismét különös prostiügybe keveredett a Real Madrid támadója, Karim Benzema – számolt be a 101greatgoals.com.

A lap azt írja, hogy az egykor Johnnyként napvilágot látott, ma már Victoria Dorval névre hallgató belga transzszexuális prostituált nemrégiben kipakolt. Állítása szerint a sztár, és egy rapper barátja két alkalommal jártak nála, első alkalommal kétezer, másodjára viszont már hatezer euróért “bérelték ki” őt.


Ha a hír igaz, meg kell állapítsuk, fene egy ízlése van Benzemának
Forrás: facebook.com/Victoria-Dorval

Állítólag a csatár nem szerette volna, ha a dolog kiderül, ezért a menedzsere aláíratott a prostituálttal egy nyilatkozatot, miszerint nem beszél a sajtónak. Így aztán nem meglepő, hogy az aktust Benzema, és a barátja is tagadják.

A hírek szerint a válogatott támadó tudott Johnny műtétjéről, és ez nem zavarta, sőt, még jobb, és izgalmasabb volt számára a dolog.

A – ma már – hölgy minden esetre majdnem annyira “híres”, mint Benzema. A legkeresettebb megosztón egy másodperc alatt találtuk meg az átalakító műtétjéről szóló videót és még számos remek alkotást feldobott a rendszer.

Benzema szexuális élete a nagyvilág számára eddig sem volt tabutéma. A hatvanszoros francia válogatott focista 2008-ban, Franck Ribéryvel együtt létesített szexuális kapcsolatot az akkor még csak 16 éves Zahia Deharral, most pedig újra “hallatott” magáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik