Foci

Visszavonul Szabics Imre?

szabics imre (szabics imre, )
szabics imre (szabics imre, )

Osztrák lapértesülések szerint befejezheti pályafutását a magyar labdarúgó. A támadó időt kért, szerdán önthet tiszta vizet a pohárba.

Szeptember közepén furcsa hír érkezett Grazból: Szabics Imrére, a Sturm magyar válogatott támadójára a pályán már nem tart igényt az új szezonban gyengén muzsikáló osztrák klub. A Sturmnál úgy gondolják, hogy edzői, sportvezetői, vagy esetleg megfigyelői szerepkörben alkalmaznák, de közben természetesen beindultak arról is a találgatások, hogy hol köthet ki a csatár. Honfitársunkat 2014 nyaráig köti szerződés a graziakhoz, a transfermarkt.de pedig 500 ezer euróra taksálja.


Szabics Imre fiatal még a visszavonuláshoz
Fotó: MTI

Hétfőn reggel a csapat ügyeiben jól értesült sturm12.at azt írta, hogy könnyen elképzelhető, Szabics nem igazol el sehová, hanem befejezi az aktív játékot. Ez elég drasztikus lépés lenne, tekintve, hogy a labdarúgó még csak 32 esztendős, ráadásul Egervári Sándor is rendre számol vele a válogatottnál, azaz nem túlzás azt állítani, van még benne pár jó szezon.

Szabics a portálnak azt mondta, később, várhatóan szerdán tud nyilatkozni a jövőjéről, addig nem akar semmit sem mondani. Közben a Facebook-on egy sejtelmes bejegyzést is közzétett, amely szerint „hamarosan szót kér”.

Kíváncsian várjuk, mi lesz Szabics Imrével. A héten megtudjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik