Foci

Nem brillírozott, csak nyert a Real

cristiano ronaldo (cristiano ronaldo, )
cristiano ronaldo (cristiano ronaldo, )

A Real Madrid labdarúgócsapata hazai pályán győzte le 4-1-re a Getafét.

Az első félidei teljesítményére nem lehetett büszke a Real Madrid, amely – Gareth Bale nélkül – a Getafét fogadta vasárnap. Azonban még így is 2-1-re vezettek a blancók, ugyanis Lafita góljára előbb Pepe, majd büntetőtől Cristiano Ronaldo válaszolt.


Cristiano Ronaldo így örült az értékesített büntetőnek
Fotó: AFP

Az 59. percben járt az összecsapás, amikor a vendégekben realizálódhatott, hogy pont nélkül távoznak majd a Santiago Bernabéu Stadionból, ekkor Isco kapta meg a labdát C. Ronaldotól egy szabadrúgás után, a nyári szerzemény pedig tovább szaporította góljai számát a királyiak dresszében. A végén még kihagyott pár helyzetet a Real, majd Cristiano Ronaldo lőtt egy olyan gólt, amire csak kevesen képesek, a Real Madrid 4-1-re nyert.

A Valencia a duplázó Jonas vezérletével 3-1-re nyert a Sevilla elleni rangadón. A hazaiak ezzel második sikerüket könvelhették el a bajnokságban, míg az andalúzok továbbra is nyeretlenek, ráadásul a tabella utolsó helyén tanyáznak.

Mint ahogy az ebédidőben rendezett Betis – Granada összecsapáson, úgy a Celta Vigo és a Villarreal találkozóján sem született gól.

Eredmények – La Liga, 5. forduló

Real Madrid – Getafe 4-1 (2-1)
Gólszerzők: Pepe (19.), Cristiano Ronaldo (33. – 11-esből, 90.), Isco (59.) illetve Lafita (5.)
Piros lap: Michel (85.)

Valencia – Sevilla 3-1 (1-0)
Gólszerzők: Jonas (32., 73.), Ruiz (82.) illetve Gameiro (52.)

Celta Vigo – Villarreal 0-0

Videó – A találkozó góljai:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik