Foci

Három zakó után idegenben nyert a Pápa

lombard-papa(960x640).jpg (lombard pápa, )
lombard-papa(960x640).jpg (lombard pápa, )

Az OTP Bank Liga 8. fordulójának nyitómeccsén a Lombard Pápa 3-1-re verte a Pécset.

Az előző idényben épphogy megmenekült a pápai alakulat a kieséstől. Tóth Bálint együttese aztán idén magára talált, hiszen egy döntetlen után zsinórban verték a Honvédot, a Kaposvárt, a Mezőkövesdet. Innen viszont megint tavalyi formáját hozta a csapat: vereség a Diósgyőr, a Haladás és a Fradi ellen. A Pécs ezzel szemben az utóbbi három találkozón győztesen hagyta el a gyepet.

Péntek este mégis a Pápa ünnepelhett, hiszen a hazaiak gyenge védekezését kihasználva előbb Orosz, majd Quintero vette be Gőcze kapuját, a félidő hajrájában pedig Mohl értékesített egy tizenegyest (1-2).

A második felvonásban mindkét félnek voltak komoly ziccerei, ám gólt csak a vendégek tudtak szerezni: a 65. percben Quintero fejese kötött ki a gólvonal mögött (1-3). Nem sokkal később Pölöskey csökkenthette volna a különbséget, de fölé lőtt egy büntetőt – a buktatásért Supicot kiállították -, így végül maradt a kétgólos Lombard-siker.

Eredmény – OTP Bank Liga, 8. forduló

Pécsi MFC – Lombard Pápa 1-3 (1-2)
Gólszerzők: Mohl (43., büntetőből) illetve Orosz (6.), Quintero (39., 65.)

Pécs: Gőcze – Fodor, Balogh B. (Nagy J., 80.), Romic, Mohl – Horváth A – Frőhlich (Grumic, 57.), Márkvárt, Szatmári, Uzoma (Wittrédi, 63.) – Pölöskey Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Pápa: Szűcs – Tóth G., Mecinovic, Rodenbücher, Szabó O. – Quintero (Németh M., 90.), Maksimovic (Dóczi, 72.), Sekour, Supic, Orosz (Kenesei, 66.) – Griffiths. Vezetőedző: Tóth Bálint.

Sárga lap: Romic (38.) illetve Maksimovic (6.), Rodenbücher (43.), Mecinovic (66.), Szabó O. (79.)

Piros lap: Supic (74.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik