Foci

Egy újpesti csoport mégis szurkolni akar

újpest szurkolók (újpest fc, )
újpest szurkolók (újpest fc, )

A Viola Fidelity elnevezésű szurkolói csoport úgy tűnik, mégis az Újpest buzdítására hívja fel a figyelmet a Fradi elleni derbin.

A szurkolói regisztráció ellen tiltakozva a lila-fehérek szimpatizánsai korábban úgy döntöttek, hogy távol maradnak a Ferencváros-Újpest derbitől. Most azonban mégis akadnak olyanok, akik erre az egy meccsre félreteszik sérelmeiket és inkább csapatukat buzdítanák.

A Viola Fidelity közleményben tudatta, itt az idő a visszatérésre és a legjobb alkalom ehhez egy ilyen összecsapás.

A csoport közleménye

Kedves Szurkolótársak, Újpestiek!

Mi a Viola Fidelity szurkolói csoport hosszas egyeztetések után, úgy határoztunk, hogy 2013.09.22-én visszatérünk a lelátóra. Sajnos jelenleg is azt tapasztaljuk, hogy az ország vezetése, az mlsz, és a média cseppet sem törődik azokkal az emberekkel, akiknek ez a sport szól. Illetve ez nem teljesen igaz, mivel a média a bukaresti csúfos vereség után is inkább a külön vonatot ért támadással foglalkozott és próbálta szenzáció hajhász módon a saját országának a fanatikusait besározni.
Az elmúlt hónapok, tüntetései, megmozdulásai stadionon kívül vajmi kevés eredménnyel kecsegtettek. Rádöbbentünk arra, hogy a honi labdarúgás vezetőit és klub tulajdonosait, hidegen hagyja, hogy van-e egyáltalán néző a stadionokban és hangulat vagy sem. 2013-ra elérték ezek az elemek azt, hogy mára többet ér a televiziós nézettség emelkedése, mint egy tömött stadionban lévő hangulatos esemény. Reméljük szurkolótársaink mellénk állnak és megmutathatjuk újra az országnak, hogy Magyarország egyetlen igazi futball párosítása élőben sokkal fényesebb és hangulatosabb. Szerintünk a legjobb alkalom a visszatérésre ez a mérkőzés, az ország mérkőzése. Eljutottunk arra a pontra, hogy a szavak már mit sem érnek, és a lelátókat Magyarországon újra meg kell tölteni. Együtt, egységben, fegyelemben ez sikerülhet!
Előre mindannyian, CSAK AZ ÚJPESTÉRT! Hajrá Lilák mindörökké, mindhalálig!

Viola Fidelity 2002

Ajánlott videó

Olvasói sztorik