Foci

„Rémálom” a paksi Elm utcában

labdarúgás (labdarúgás, )
labdarúgás (labdarúgás, )

Horváth Ferenc több horrorfilmet is felfedezett csapata Kaposvár elleni labdarúgó-bajnokiján.

Amint arról írtunk, pénteken este tovább folytatódott a Kaposvári Rákóczi vesszőfutása. Prukner László csapata az OTP Bank Liga hetedik fordulójában Paksra látogatott és egy alacsony színvonalú mérkőzésen összességben sima 2-0-s vereséget szenvedett, így továbbra is a tabella legalján szerénykedik az együttes. A vendégek tíz emberrel fejezték be a meccset, a veterán Waltner Róbertet állították ki.

„Büszke vagyok a csapatom teljesítményére, mind a játékra, mind pedig a küzdelemre. Nem volt egyenlő a mérce, a sárga lapok és a kiállítás eldöntötte a mérkőzést. Volt hat olyan sárga a mezőnyben, 40-50 méterre a kaputól, amit az egyik oldalon sárga lappal díjaztak, a másik oldalon pedig nem. Amikor egy csapatnak már van 4-5 faultja egy ilyen kiélezett mérkőzésen, akkor már nem úgy lehet odaállni a párharcba” – mondta Prukner László a Duna Tv kamerái előtt. A szakember gratulált a Paksnak is és elárulta, semmilyen komoly beszélgetésre nem számít a vezetőséggel a hatodik vereséget követően.


Horváth Ferenc hozta a szokásos formáját
Fotó: Facebook

Hazai oldalon újabb Horváth Ferenc klasszikus született, aki az oldalvonal mellett kész horrorfilmként élte meg az összecsapást:

„Péntek 13… Rémálom az Elm utcában. Volt itt minden. Sikoly – ami kellett. Nem nézett ki jól, de rettentően örülök, hogy nyertünk. A játék összképe nem tetszett, nem mertünk játszani. Nagyon rosszul kezdtünk és ez rányomta a bélyegét a teljes mérkőzésre, nem tudtuk felvállalni azokat a dolgokat, melyek tulajdonképpen az erősségeink. Talán amikor már tíz emberrel volt a Kaposvár, akkor tudtunk gyorsabban játszani előre, az már jobban nézett ki. A bemelegítés után azt hittem a srácok harapni fognak, de a mérkőzés elején elkövettük azt a butaságot amiből volt az a közvetett szabadrúgás, az érzésem szerint megfogta a társaságot. Ez természetesen nem mentség, de nem is szeretnék szabadkozni, mert 2-0-ra nyertünk, harmadikak vagyunk.”

Videó – A meccs összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik