Foci

MLSZ: Sousa nem lesz magyar kapitány

Paulo Sousa (paulo sousa, )
Paulo Sousa (paulo sousa, )

A honi labdarúgó-szövetség honlapján cáfolta a portugál szakember érkezéséről szóló hírt.

Szerdán egy izraeli lap arról írt, hogy nagy valószínűséggel Paulo Sousa lehet 2014 nyarától a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szóbeszédnek megágyazott az a tény is, hogy a Videoton korábbi, a Maccabi Tel-Aviv jelenlegi vezetőedzője kedden a helyszínen nézte meg a mieink észtek elleni 5-1-es győzelmét.


Sousa nem lesz magyar kapitány
Fotó: MTI

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a hivatalos honlapon megjelentek szerint várt egy kicsit arra, hogy a portugál szakember maga cáfolja ezt a hírt, ám mivel Sousa nem tette ezt még meg, így a szervezet az mlsz.hu-n tett ki egy közleményt:

„Az MLSZ feladatának érzi leszögezni, hogy nem állt és nem áll egyeztetésben Paulo Sousával. A szövetségi kapitány, Egervári Sándor – a szövetség hagyományainak megfelelően – az MLSZ főtitkára számára köteles leadni azt a részletes beszámolót, amelyet aztán a Szakmai Bizottság és az MLSZ elnöksége hivatott kiértékelni és megvitatni. Mint Csányi Sándor, az MLSZ elnöke ezt kedden a sajtó nyilvánossága előtt elmondta, így lesz ez az elmúlt időszak mérkőzéseivel kapcsolatban is, amelyekről a következő, októberi ülésén tárgyal a szövetség vezető testülete” – áll az mlsz.hu.

Jelenleg tehát így áll a dolog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik