Foci

Juhász Roland adott erőt a válogatottnak

juhász roland (juhász roland)
juhász roland (juhász roland)

Az észtek elleni meccsre Telkiben készülő labdarúgó-válogatottat meglátogatta a sérült Juhász Roland.

A románok ellen 3-0-ra elveszített selejtező után szinte semmi esélyünk arra, hogy odaérjünk a D csoport második helyére, vagyis a pótselejtezőt jelentő pozícióba. Így mondhatnánk, tét nélküli a hátralévő észtek és Andorra elleni mérkőzés, ám a FIFA-ranglista miatt nem elhanyagolható ezeknek az eredménye, hiszen a következő selejtező sorozatok sorsolásakor jó lenne minél erősebb kalapba kerülni.

Vasárnap így ismét edzett a válogatott Telkiben. Az szövetség beszámolója szerint a labdarúgókon a csalódottság továbbra is érzékelhető, de nem letargikus a hangulat.

A románok ellen megsérült labdarúgók kérdése még nem dőlt el, hétfőn derül csak ki, hogy Varga József, Vanczák Vilmos, Dzsudzsák Balázs és Koman Vladimir vállalhatja-e a játékot.

Fotó: MLSZ

Egervári Sándor 18 órától edzést tartott a kerettagoknak, a szakmai stáb a gyakorlás végén kétkapus játék során mérte fel a csapatot.
A csapatkapitány, Juhász Roland is feltűnt az edzésen, ám mivel sérült, így csak látogatóba érkezett. A védő azért utazott el Telkibe, mert úgy érezte, segíthet a társaknak, ha elbeszélget velük és megpróbál lelket önteni beléjük.

Hétfőn videózás, taktikai megbeszélés és egy edzés szerepel a programban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik