Foci

Válogatott: mindenki letört, Dzsudzsák még sérült is

Dzsudzsák Balázs (dzsudzsák balázs, )
Dzsudzsák Balázs (dzsudzsák balázs, )

Már Telkiben van a magyar labdarúgó-válogatott, amely nagy pofont kapott pénteken Bukarestben.

Hajnali fél 3-kor, egy hosszú utazást követően érkezett meg a telki edzőközpontba Egervári Sándor legénysége – írja az mlsz.hu. A szövetségi oldal cikkéből az is kiderül, hogy a szombati, átmozgató tréningnek kimondottan rossz hangulatban vágtak neki a játékosok, ami nem meglepő, tekintve, hogy pénteken este 3-0-ra buktuk el a sorsdöntő, Románia elleni vb-selejtező meccset. Ráadásul csapnivaló játékkal.


Nem csak Lipták és Dzsudzsák tört le az eredmény láttán
Fotó: MTI

Matematikai esély persze még így is van, keddig kéne lelket önteni a labdarúgókba, ugyanis akkor Észtország látogat a Puskás Ferenc Stadionba. Az az Észtország, amely az utolsó utáni pillanatig győzelemre állt Hollandia ellen (!), Robin van Persie a 94. percben egyenlített (!!) büntetőből.

Ha nem lenne elég a rossz kedv és a pénteki meccset megelőző sérüléshullám, újabb játékosoknak akad kisebb-nagyobb problémája. Nem vett részt a szombati foglalkozáson az orvosi vizsgálatra látogató Varga József és Koman Vladimir, illetve a meccset végigjátszó Dzsudzsák Balázs és Vanczák Vilmos sem. Na meg Korcsmár Zsolt sem, igaz ő péneken besárgult, így eltiltás miatt amúgy sem játszhatna kedden.

Az is egy nehéz találkozó lesz…

Videó – Így kaptunk ki 3-0-ra:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik