Foci

Rudolf 14-est kapott

Rudolf-Gergely(430x286)(1).jpg (rudolf gergely, )
Rudolf-Gergely(430x286)(1).jpg (rudolf gergely, )

Mint ismeretes, a volt diósgyőri csatár klubot váltott országon belül és a regnáló bajnokhoz igazolt. Mostanra a mezszámát is megkapta.

Rudolf Gergely szerdán délelőtt posztolt képet magáról egy közösségi oldalon, amin új mezével feszít. A fényképhez komment is került, amiben elárulta, nagyon örül, hogy az ETO-hoz került és minél hamarabb hasznos tagja akar lenni a csapatnak. Reméli sikerül összehozni a címvédést még akkor is, ha rosszul kezdődött a szezon a zöld-fehéreknek.

Tegnap hasonló nyilatkozat jelent meg róla, de akkor még azt is elárulta, hogy szeretne minél hamarabb olyan formába lendülni, amivel a kerettagságot is kivívhatja.

Rudolf gólokat akar rúgni
Fotó: MTI

Hangzatos szavak ezek, az más kérdés, hogy a szurkolók már kevésbé hisznek a még mindig csak 28 éves támadóban. Volt csapata, a DVTK szurkolói például becsapva érzik magukat, azok után, hogy ők mindig kiálltak mellette még úgy is, hogy a tavalyi szezonban mindösszesen egy gólt sikerült összehoznia csatár létére. Most pedig továbbáll egy év után, ahelyett, hogy az együttesért küzdene, így több diósgyőri szimpatizáns pénzéhesnek tartja.

A Győri ETO vezetőedzője, Pintér Attila ettől függetlenül bízik benne, hogy sikerül kihoznia új játékosából a válogatott formát.

Az tény, hogy a nemzeti csapatnak is jól jönne, ha végre a régi, debreceni gólátlagát hozná ebben az idényben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik