Foci

Gyenge meccsen nyert a címvédő Fradi

Fradi(960x640)(2).jpg (ferencváros, fradi, ftc, ferencvárosi tc, )
Fradi(960x640)(2).jpg (ferencváros, fradi, ftc, ferencvárosi tc, )

A Ligakupa F csoportjában a Ferencváros győzelemmel kezdett. A zöld-fehérek a Sopront győzték le.

Szerdán megkezdődtek a Ligakupa 2013-2014-es idényének csoportmeccsei: délután az MTK és a Debrecen könnyen nyert, a Honvéd viszont vereséget szenvedett, míg kora este a Győr kütötte a Tatabányát – Rudolf Gergely első meccsén betalált –, a Videoton pedig a Dunaújvárost fektette két vállra.

Így estére már csak egyetlen találkozó maradt: az FTC a Puskás Stadionban látta vendégül a másodosztályú Sopront. A találkozó első félidejében – a friss igazolás, David Mateos a kezdőben kapott helyet – a fővárosiak domináltak, Valpoort, Diallo és Ionescu is veszélyes volt a vendégek kapujára, ám az első gólra a 25. percig várni kellett.

Ekkor a soproni portás hibáját használta ki Ionescu, így megszerezte a vezetést a Ferencváros (1-0).  A szünetig is csak a hazaiaknak voltak helyzeteik, ám újabb gól nem született.

A második felvonásban viszont igen. Egy szabadrúgás után Halasiról kipattant a labda és Diallo közelről nem hibázott, a 61. percben pedig Nyilasi szépített fejjel (2-1).

A hajrában a Fradi beszorult saját kapuja elé, de a Sopron nem tudott mit kezdeni a labdával, így maradt a 2-1-es hazai győzelem.

Eredmény – Ligakupa, 1. forduló, F csoport

Ferencváros-Soproni VSE 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Ionescu (25.), Diallo (53.) illetve Nyilasi (61.)

A csoport másik meccsén:
Győri ETO FC-FC Tatabánya 7-0 (6-0)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik