Foci

A válogatott csak nézett, mint a moziban

magyar labdarúgó válogatott (magyar labdarúgó válogatott, )
magyar labdarúgó válogatott (magyar labdarúgó válogatott, )

Két edzéssel készült kedden a pénteki Románia elleni világbajnoki selejtezőre a magyar labdarúgó-válogatott a telki edzőtáborban, melynek keretét elhagyta a sérült Mészáros Norbert.

A délelőtti gyakorláson külön dolgoztak a védők és a csatárok. Előbbiek a támadások hatástanítását gyakorolták, míg utóbbiak az akciók befejezését vették át a szakmai stáb tagjaival.

Fotó: MTI

A csapatban Mészáros Norberten kívül mindenki egészséges, a debreceni védővel kapcsolatban viszont a keddi orvosi vizsgálatok során biztossá vált, hogy gerincbántalmai nem teszik lehetővé számára az edzéseken való részvételt, ezért hazament.

Egervári Sándor szövetségi kapitány délután is vezényelt egy edzést a játékosoknak, akikkel ezután Budapestre utazott, és csak néztek, mint a moziban – mivel közös mozizással zárták a napot. Ezt bizonyítja az a fotó, melyet Dzsudzsák Balázs és Szalai Ádám is közzétett Facebook-oldalán.

Egy könnyű vígjátékot, a “Családi üzelmek” című filmet nézték meg
Fotó: Facebook

A selejtező csoportjában második helyen álló, a románokat egy ponttal megelőző magyar együttes pénteki bukaresti mérkőzése 20.00-kor kezdődik. Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen 55 évvel ezelőtt nyertünk utoljára meccset Bukarestben, de a győzelem elengedhetetlen ahhoz, hogy életben tartsuk vb-pótselejtezős álmainkat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik