Foci

Bale helye nem garantált a kezdőben

gareth bale (gareth bale)
gareth bale (gareth bale)

Paul Clement, a Real Madrid másodedzője nyilatkozata alapján a világ legdrágább igazolásának sincs bérelt helye.

“Nem biztos, hogy Gareth Bale azonnal kezdőjátékos lesz.” – mondta Paul Clement, a Real Madrid másodedzője annak ellenére, hogy a hétvégén a 24 éves walesi támadó lett minden idők legdrágább igazolása, miután a spanyol fővárosi alakulat 85,3 millió fontot fizetett érte az angol Tottenham Hotspur együttesének.


Gareth Bale bemutatkozását 20 ezer néző figyelte
Fotó: MTI

“Nagy a harc a kezdőcsapatba kerülésért, és mindenkinek meg kell küzdenie a helyéért. Ancelottinak tiszta elképzelése van arról, hogyan játszassa a csapatot, de a dolgok megváltozhatnak.” – tette hozzá Clement. “Gareth nagyon gólérzékeny játékos, de rengeteg jó futballista van a Real Madridnál. Benzema is nagy tehetség, nem beszélve Isco-ról, aki középpályás létére már három gólt szerzett.”

A brit szakember azt is elmondta, jelenleg Bale-nek az új környezettel, a szokásokkal, és a spanyol nyelvvel is meg kell ismerkednie.

A Realban úgy látszik a legnagyobb sztároknak sincs bérelt helye. Emlékezhetünk rá, tavaly az addig abszolút kirobbanthatatlannak tűnő Iker Casillast száműzte a kispadra José Mourinho Diego Lopez jó formája miatt, idén pedig Carlo Ancelottinál is Lopez élvezi a szakember bizalmát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik