Foci

A Pádár-Vágó duó példát mutatott a Böde-Szalai kettősnek

Padar-Anita(960x640)(1).jpg (pádár anita, )
Padar-Anita(960x640)(1).jpg (pádár anita, )

A magyar nőilabdarúgó-válogatott, ugyan nem Bukarestben, hanem Gyulán, nem vb selejtezőn, hanem barátságos meccsen, de legyőzte a román női válogatottat.

Vágó Attila szövetségi kapitány vezetésével Gyulán edzőtáborozik a magyar női labdarúgó-válogatott. A programban az edzések mellett két felkészülési mérkőzés is szerepel. Mindkét alkalommal a román válogatott az ellenfél – az októberi világbajnoki selejtezők jegyében.


Vágó Fanni (labdával) és Pádár Anita (mögötte 8-as mezben) tarthatatlan volt
Forrás: mlsz.hu

A keddi első meccsen – csütörtökön lesz a visszavágó – ugyan rögtön az elején hátrányba került a magyar-válogatott, ám ezt követően jó játékkal fordított, s a szünetre kétgólos előnyt harcolt ki. A folytatásban a magyar lányok uralták a játékot és több nagy helyzetet is elpuskáztak, amire válaszként szokás szerint talált egyet az ellenfél.

“Rosszul kezdtük a találkozót, de gyorsan észhez tértünk, és hamar megfordítottuk az eredményt. A Pádár Anita-Vágó Fanni duó nagyon veszélyes volt, mindhárom gólt ők hozták össze, a románok nem tudták tartani a két remek formában játszó támadót. Némi hiányérzetünk csak azért lehet, mert a hajrában fölényessé tehettük volna a győzelmet, de kihagytuk a lehetőségeinket” – nyilatkozta a meccs után az mlsz.hu-nak Vágó Attila.

Felkészülési mérkőzés, eredmény:

Magyarország-Románia 3-2 (3-1)

Magyarország: Szőcs Réka – Szeitl Szilvia (Zimányi-Kovács Anikó, 53.), Demeter Réka (Gál Tímea, 58.), Tálosi Szabina, Szabó Viktória – Smuczer Angéla – Szabó Boglárka, Zágor Bernadett (Fenyvesi Evelin, 46.), Pádár Anita (Zeller Dóra, 68.), Sipos Lilla (Palkovics Nóra, 53.) – Vágó Fanni (Csiszár Henrietta, 46.)
Magyar gólszerzők: Pádár a 8., Vágó a 20., Szeitl a 26. percben

A két csapat csütörtökön 11 órakor újra összecsap egymással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik