Foci

Ancelotti: Martino nem ért a Barcelonához

Carlo Ancelotti (carlo ancelotti, )
Carlo Ancelotti (carlo ancelotti, )

Egy nap sem telt el mióta Gerardo Martino, a Barcelona menedzsere kritizálta a Realt átigazolási politikájuk miatt, Carlo Ancelotti, a királyi gárda vezetőedzője máris reagált.

Bale nagyszerű játékos, de az említett összeg szerintem komoly tiszteletlenségről tanúskodik azok iránt, akik a gazdasági válság miatt szenvednek” – nyilatkozott az argentin szakember tegnap felháborodottan.

A rivális menedzsere nem várt sokat a tegnapi fricska után a replikával:

„Nem értem őt. Kevés ideje tartózkodik itt, nem érti az európai labdarúgást, és azt sem érti, hogyan működik a saját klubja. A Barcelona is pénzért vesz új játékosokat” – mondta Ancelotti utalva arra, hogy Neymar 57 millió euró ellenében érkezett a Barcához a nyáron.

Nem hagyja magát Ancelotti
Fotó: AFP

A walesi kiválóság Madridba igazolására valószínűleg már tényleg csak egy-két napot kell várni. Az elmúlt napokban már az újak bemutatására szánt pódiumot is felhúzták a Bernabéuban – írja a hatharom.com.

„Nem tudom, hol szeretne játszani. Most más dolgok járnak a fejemben. Még nem a Real Madrid futballistája, a csapatom készen áll a következő megmérettetésre, ezt tartsuk tiszteletben”– fejezte be mondandóját Ancelotti.

A Real ma este Granadában játszik a spanyol bajnokság második fordulójában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik