Foci

Videoton-Paks: a fehérváriak maradtak veretlenek

videoton(960x640).jpg (videoton, )
videoton(960x640).jpg (videoton, )

A fehérváriak 4-1-re verték a mérkőzésen 83 percig emberhátrányban focizó Paksot.

Nagyszerűen kezdett a Videoton az OTP Bank Liga rangadóján, hiszen a hazaiak már a 3. percben megszerezték a vezetést a 100. NB1-es meccsén pályára lépő Nemanja Nikolic távoli lövésével.

Alig telt el három perc, következett az újabb Nikolc-gól: a paksi védők hibáját kihasználva a támadó megindult a kapu felé, majd miután eltolta a labdát Molnár mellett, Éger csak felborítva tudta szerelni. A rutinos védőt ezután kiállította a játékvezető, a büntetőt pedig a sértett vágta a hálóba (2-0).

Megnyugtató előnye tudatában a Videoton visszavett az iramból, így nem is született újabb gól, egészen a 65. percig, akkor ugyanis Juhász Roland ünnepelhetett. A hajrában előbb Gyurcsó majd Könyves talált a kapuba, így végül 4-1-re nyert a Videoton. 

A fehérváriak és a Debrecen az egyedüli veretlen csapat az OTP Bank Ligában. A DVSC vasárnap késő este lép pályára a Haladás otthonában.

Eredmény – OTP Bank Liga, 4. forduló

Videoton – MVM Paks 4-1 (2-0)
Gólszerzők: Nikolic (3., 8. – a másodikat 11-esből), Juhász (65.), Gyurcsó (85.), illetve Könyves (90.)

Videoton: Calatayud – Szolnoki, Juhász, Vinícius, Stopira – Caneira, Sándor – Kovács I., Kleinheisler(Gyurcsó 67.), Álvarez (Zé Luis 55.) – Nikolics (Paraiba 73.) Vezetőedző: José Gomes.

Paks: Molnár P. – Heffler T., Éger, Kovács G., Szabó J. – Kecskés – Bori, Fiola, Báló (Könyves, 69.), Bartha (Windecker, 69.) – Simon A. (Eppel, 72.) Vezetőedző: Horváth Ferenc

Sárga lap: Szolnoki (25.), Sándor (54.), Caneira (64.), illetve Bori (21.) Fiola (54.), Szabó J. (61.), Windeker (83.)

Piros lap: Éger (7.)

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik