Foci

Falcao máris elhagyná a Monacót?

Radamel Falcao (radamel falcao, )
Radamel Falcao (radamel falcao, )

Spanyol lapértesülések szerint a kolumbiai csatár nagyobb csapathoz szeretne szerződni.

Május végén robbant az átigazolási bomba: Radamel Falcaót leigazolta az élvonalba visszajutó AS Monaco együttese. A hercegségbeliek állítólag 60 millió eurót szurkoltak le érte az Atlético Madridnak, a kolumbiai pedig egyből leszögezte, hogy gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy Monacóba szerződött.

Ugyan a nyáron érte pár negatív meglepetés az együttest, ennek ellenére sikerrel rajtolt az ASM a francia bajnokságban, Falcao biztosította be csapata sikerét.


Elsőre kicsit furcsán hangzik a pletyka Falcao elvágyódásáról
Fotó: AFP

A fentiek ismeretében kissé meglepő a Marca cikke, amely szerint Falcao nem elégedett a Monacóban történtekkel és mindössze egy fordulót követően (!) el szeretne igazolni a klubtól. A madridi sportlap szerint azt is kifogásolta, hogy nem érkeztek ütőképes játékosok, pedig a Monaco leigazolta Joao Moutinhót, James Rodriguezt, Ricardo Carvalhót és Éric Abidalt is, akik azért mégsem számítanak kishalaknak.

A Marca azt is tudni véli, hogy még a nyáron el akarják adni Falcaót, akiért 45 millió eurót kér a klub. A Real Madrid, a Manchester United és a Chelsea lehet a befutó, a spanyolok szerint főleg a londoniaknak van esélyük a megszerzésére.

Kérdés persze, hogy ezeknek a szóbeszédeknek mekkora az alapjuk és nem csak arról van-e szó, hogy a Gareth Bale-saga közepette gyártani kellett már valami más témájú bombahírt a spanyol fővárosban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik