Foci

Vezetett, de nem nyert a DVTK

dvtk-papa(960x640).jpg (dvt, pápa, gohér gergő)
dvtk-papa(960x640).jpg (dvt, pápa, gohér gergő)

A meccset tíz emberrel befejező miskolci focicsapat 1-1-et játszott a Kecskeméttel az OTP Bank Ligában.

Diósgyőrben nincs minden rendben. A legutóbbi, Debrecenben elszenvedett vereséget követően Rudolf Gergely és l’Imam Seydi is átadólistára került, azaz két támadóját is elveszítette a Tomislav Sivic a Kecskemét elleni bajnoki előtt.


Tomislav Sivicnak van gondja bőven
Fotó: MTI

Az első félidő elég laposra sikerült, még szerencse, hogy a miskolci csapatban először kezdő Barczi lőtt egy szép gólt, így tudunk miről írni. A fiatal támadó egy szép csel után lőtt távolról a kapuba (1-0). A KTE előtt egy helyzetecske adódott, de Rajic kapus menteni tudott.

A második felvonásban már akadt pár lehetőség mind a két oldalon, majd a 73. percben jött az egyenlítés, az üresen maradt Rajczi egalizált (1-1). Sőt, a végén a vendégek a győzelemért hajthattak, Alvest állították ki második sárga lappal, ám a győztes gól már nem született meg, maradt az 1-1.

Sivic tehát nem tudott nyerni volt csapata ellen, igaz, Diósgyőrben most ennek az egy pontnak is lehet örülni. Na meg annak, hogy elkapták azt az embert, aki Győrben nem bírt magával, így újra pacsizhatnak a játékosok a szurkolókkal.

Eredmény – OTP Bank Liga, 4. forduló

Miskolc, 2500 néző, v.: Andó-Szabó

DVTK – KTE-Phoenix Mecano 1-1 (1-0)

Diósgyőr: Rajic – Vadász, William Alves, Kádár, Husic (Gohér, 61.) – Takács P., Elek Á. (Gosztonyi, 66.), Kostic, Nikházi (Csirszki, 78.) – Barczi, Tisza

Kecskemét: Antal B. – Mogyorósi, Gyagya, Karan, Varga R., Forró – Bulajic (Nagy P., 58.), Savic (Csillag, 75.), Vukasovic – Rajczi, Oussou (Leo, a szünetben)

Gólszerzők: Barczi (15.), illetve Rajczi (73.)

Sárga lap: William Alves (26., 79.), Takács P. (65.), illetve Varga R. (36.), Rajczi (36.)

Piros lap: William Alves (79.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik