Foci

Meglehet, bajba kerül Dzsudzsák

Dzsudzsák Balázs (dzsudzsák balázs)
Dzsudzsák Balázs (dzsudzsák balázs)


Dzsudzsák Balázs jelenleg még stabil kezdő csapatában
Forrás: fcdynamo.ru

Oszlásnak indult az Anzsi Mahacskala, így felpezsdült az augusztus végén záruló átigazolási piac. A csapat egyik sztárja, az exbarcás Samuel Eto’ O angliában folytathatja, míg az orosz vonal Moszkva felé vette az irányt.

A Dinamo annak idején éppen a dagesztáni csapatból vette meg egyes információk szerint 15 millió euróért Dzsudzsák Balázst, mivel edzője inkább az orosz válogatott Zsirkovnak szavazott többnyire bizalmat.

Megeshet, ismét előáll ez a helyzet, csak most a Dinamónál. Az Anzsitól ugyanis három meghatározó játékos teszi át a székhelyét Moszkvába – számolt be a Dinamo honlapja.

Közülük ketten Zsirkov és Kokorin ráadásul szélsők. Utóbbival is birkózott már   a Dinamós időszakának elején  Dzsudzsák, ugyanis a fiatal orosz szűk egy hónappal ezelőtt igazolt át az Anzsiba, most pedig vissza.


Yuri Zhirkov, Alexander Kokorin és Igor Denisov Dagesztánból érkezett, elég nagy felhajtás közepette
Forrás: fcdynamo.ru

Az orosz sportlapok nagy terjedelemben foglalkoznak a transzferrel. A cikkek többsége azt elemzi, mi a fenének kellett ennyi szélsőt egy csapatba igazolni. A sport.ru szakértője egyenesen azt írja Zsirkov megszerzése fölösleges, lévén sérült, magas a bére, a Dinamónál szélsőkkel tele a padlás, posztján ott van még Dzsudzsák is, aki kényszerből ugyan átkerült a jobb szélre, de ott remek teljesítményt nyújt, alapembernek számít.

Egy másik meglátás szerint, Zsirkov amint felépül, természetesen kezdő lesz, hiszen orosz válogatott. Kérdés, hogy kit fog kiszorítani?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik