Foci

Liverpooli győzelmet ért a szezon első gólja

Daniel Sturridge (daniel sturridge, )
Daniel Sturridge (daniel sturridge, )

Daniel Sturridge góljával nyert 1-0-ra a Liverpool labdarúgócsapata a Stoke City ellen. Simon Mignolet büntetőt védett a hajrában.

Sokak nagy örömére elkezdődött az angol labdarúgó-bajnokság, először a Liverpool és a Stoke City mérte össze az erejét a legendás Anfielden. A hajtós első félidőben a hazai együttes szerzett vezetést, Daniel Sturridge gondolt egyet a 37. percben és távolról kilőtte a hosszú alsót. Ugyan egyből egyenlíthetett volna a Stoke, de Mignolet kapus kitornázta Walters gólba tartó tekerését.


Daniel Sturridge volt a nyerőember
Fotó: AFP

A szünet után a Pool magabiztosan őrizte az eredményt, a vendégek nem igazán jelentettek veszélyt a Vörösök kapujára. A vendéglátók közben igyekeztek bebiztosítani a győzelmüket, ám nem jártak sikerrel, ráadásul Agger összehozott egy büntetőt, kézzel ért a labdába a tizenhatoson belül. Walters lőtte a büntetőt, de lapos, sarokba tartó lövését Mignolet védte, a belga kapus ráadásul a duplázásba is belevetődött. Az eredmény már nem változott a továbbiakban, maradt az 1-0

Az látszik, hogy Brendan Rodgers együttesének még van hova fejlődnie, de a lényeg, azaz a három pont meglett.

Luis Suarez, a Liverpool uruguayi támadója nem öltözött be szombaton – még él az eltiltása -, ugyanakkor angliai beszámolók szerint családjával együtt kint volt az összecsapáson. A szurkolók nagy ovációval fogadták a több csapattal is hírbe hozott játékost.

Eredmény – Premier League, 1. forduló

Liverpool – Stoke City 1-0 (1-0)
Gólszerző: Sturridge (37.)

Videó – Sturridge gólja:


Ajánlott videó

Olvasói sztorik